Houd pollen buiten met een raamhor

Ventileren & pollen weren

 

Pollenwerende raamdecoratie:

Raamhorren

 

Pollen weren met horen

Steeds meer mensen zijn allergisch voor pollen. Wil je toch lekker de ramen met mooi weer openzetten, zonder dat je pollenallergie je dag bederft? Kies dan voor pollenwerend horrengaas van Toppoint. Daarmee houd je meer dan 90% van alle pollen én ongewenste insecten buiten je huis.

Hooikoorts door de pollen

Zo’n 5% van alle Nederlanders heeft ieder jaar opnieuw last van pollenallergie of hooikoorts. Zo’n 800.000 mensen houden dus bij mooi weer de deuren en ramen dicht omdat ze anders last hebben van niezen, snotteren, jeuk in de ogen, jeuk aan de neus, verstopte neuzen en tranende ogen. En die pollen zijn vaak lang aanwezig. Vanaf het vroege voorjaar tot laat in het najaar kunnen ze klachten veroorzaken. En zo lang wil je toch echt de boel niet dicht houden!

Horren voor je ramen

Gelukkig hoef je je ramen op warme en zonnige dagen niet dicht te houden, ook niet als je iemand met een pollenallergie in huis hebt. Daarvoor biedt het pollenwerende horrengaas van Toppoint dé oplossing! Dit gaas is gemaakt van het wereldwijd gepatenteerde Transpatec®. Door een zeer fijne weeftechniek en een speciale behandeling houdt dit gaas meer dan 90% van de pollen tegen. Ideaal dus als je wel van de buitenlucht wilt genieten, maar pollen liever tegenhoudt.

Horren op maat

Het pollenwerende horrengaas is geschikt voor Toppoint raamhorren. Bij Decorette maken we de raamhorren altijd op maat voor je. We komen gratis bij je thuis de maat opnemen. Ook voor de plaatsing kun je op ons rekenen.

Advies, meten en plaatsen door de vakman

Heb je een vraag over de keuze van de soorten gaas, frames, kleuren en transparantie/luchtdoorlatendheid? Of wil je een offerte op maat? Kom naar Decorette voor advies over pollenwerend gaas. Onze vakmensen helpen je graag verder. Kom langs of plan direct een woondate.

Goed advies nodig? Maak een afspraak of ga langs bij een Decorette winkel bij jou in de buurt.