Raamdecoratie voor keuken en badkamer bij Decorette

Vouwgordijnen, ook in de keuken

 

Raamdecoratie voor keuken en badkamer:

Vouwgordijnen

Versus® gordijnen

Rolgordijnen

Lamellen

Jaloezieën

Plisségordijnen

Duette®Shades

EasyClick

Horren

 

Vocht? Geen probleem!

In de keuken heb je raamdecoratie nodig die tegen vocht kan en makkelijk schoon te houden is. Je wilt ook niet dat er geuren en vetten in blijven hangen. Bij Decorette hebben we allerlei soorten raamdecoratieproducten van Toppoint die aan deze eisen voldoen. Kies voor je keuken bijvoorbeeld voor Scala® jaloezieën, rolgordijnen, paneelgordijnen, plissés, Duette®Shades, verticale lamellen of duo-rolgordijnen. Toppoint heeft zelfs geschikte gordijnen en in-betweens voor de keuken. Wat je woonstijl ook is, er is altijd een raamdecoratie-oplossing in jouw smaak.

Screendoeken voor raamdecoratie in je keuken en badkamer

Screendoeken zijn geweven van hoogwaardig polyester. Je neemt deze stoffen eenvoudig af met een vochtige doek. Ze zijn niet alleen schimmelwerend, maar ook heel kleurecht en brandvertragend. Daarom wordt screendoek veel voor buiten gebruikt. Ook deze stof past prima in je keuken of badkamer.

Advies, meten en plaatsen door de vakman

Bekijk hierboven de producten van Toppoint die geschikt zijn voor je keuken of badkamer. Kom naar Decorette voor gespecialiseerd advies over de raamdecoratie voor je keuken of badkamer. Het opmeten en plaatsen van horren kunnen onze vakmensen ook voor je uit handen nemen. Onze vakmensen helpen je graag verder. En je krijgt persoonlijk interieuradvies van onze stylisten! Kom langs of plan direct een woondate.

Goed advies nodig? Maak een afspraak of ga langs bij een Decorette winkel bij jou in de buurt.