Toppoint raamdecoratie bij Decorette

1001

keuzes

Er is zoveel mogelijk. De stylisten van Decorette ontzorgen je graag.

 

Details matter

Een grote passie voor interieurtrends en vormgeving. Samen met een duidelijke focus om voor iedere situatie de beste raamoplossing te bieden. Dat is Toppoint! Kies je voor Toppoint, dan kies je voor mooie én functionele raamdecoratie. Maar ook voor de laatste ontwikkelingen in design en techniek! Kom vrijblijvend de collectie van Toppoint bekijken bij Decorette. Met meer dan 50 winkels door heel Nederland, zitten we vast ook bij jou in de buurt. Onze stylisten en experts helpen je stap voor stap jouw ideale raamdecoratie te bepalen en vertellen je over de laatste trends. We komen ook gratis bij je thuis om je ramen te meten. En uiteraard verzorgen we ook de plaatsing, als je dat wilt.

De nieuwste stoffen

Voor een snelle make-over

botanisch pag 39
donker oker montana pag 37
isola pag 35
groen fluweel pag 29
Versus 6
Versus 7

Houten jaloezieën

Past in elk interieur

ticker hout alg 6
ticker hout alg 1
ticker hout alg 2
ticker hout alg 3
ticker hout alg 4
ticker hout alg 5

Gordijnen >

Jaloezieën >

Vouwgordijnen >

EasyClick >

Versus® gordijnen

Plisségordijnen >

Rolgordijnen >

Duette®Shades >

Lamellen >

Horren >

Paneelgordijnen >

 

Toppoint producten zijn verkrijgbaar bij Decorette logo

 

 

7 jaar fabrieksgarantie

Is je raamdecoratie kapot of beschadigd, dan heb je natuurlijk recht op reparatie. Toppoint geeft je 7 jaar fabrieksgarantie op materiaal- en fabricagefouten. Wil je gebruikmaken van deze garantie? Neem dan contact op met de Decorette-winkel waar je je Toppoint raamdecoratie hebt gekocht.

Binnenzonwering in combinatie met gordijnen

Stel je prijs op je privacy, zowel overdag als ’s avonds? En wil je een fijne leefomgeving met een prettige akoestiek en een goede isolatie van warmte en geluid? Met Toppoints expertise in raamdecoratie zit je helemaal goed. Toppoint gaat voor optimaal combineerbare raambekleding met een maximaal effect. Kies bijvoorbeeld voor een zonweringsproduct samen met een gordijn voor de perfecte balans.

Raamdecoratie met veel luxe mogelijkheden

De raamdecoratie van Toppoint biedt altijd een oplossing die aansluit bij jouw wensen. Dat maakt Toppoint uniek. Toppoint producten zijn: Scala® aluminium jaloezieën, Duette® Shades, duo-rolgordijnen, EasyClick, gordijnen, horren, Silva® houten jaloezieën, paneelgordijnen, plissés, rolgordijnen, verticale lamellen, vouwgordijnen en Versus® gordijnen. Aan alles is gedacht in de Toppoint collectie. Van elektrische bediening en veiligheid voor kinderen tot geluiddemping, warmte-isolatie, zonreflectie en verduistering. En natuurlijk is er ook raamdecoratie van Toppoint voor vochtige ruimtes als keukens en badkamers. Kortom, alles wat je maar wilt.

Voor elk raam een passende Toppoint hor

De uitgebreide collectie kwaliteitshorren van Toppoint maakt je wooncomfort compleet. Met je ramen open geniet je ongestoord van de frisse buitenlucht. Nagenoeg onzichtbaar gaas, speciaal pollenwerend gaas: alles is er. Horren voor je deuren of kantkiepramen zijn eveneens mogelijk. En ook daarbij geldt functionele perfectie, net als bij alle andere Toppoint horren.

Meer lezen? Lees onze blogs en laat je inspireren

Wat zijn No Limits stoffen?

Versus, dimmend én transparant in 1

Elektrisch gemak

Wat kan er voor het keukenraam