Raamhorren bij Decorette

4

stappen

'Kies een soort, kleur frame en type gaas. Decorette doet de rest'

Details matter

 

Toppoint raamhor, voor al je ramen

Een raamhor van Toppoint houdt insecten zoals muggen en vliegen eenvoudig uit je huis. Met verschillende soorten raamhorren is er gelukkig altijd een geschikte hor voor jouw raam. Denk aan een vaste raamhor of rolhor, zowel voor gewone ramen als dakramen. Heb je ramen in een bijzondere vorm, zoals ronde, halfronde, driehoekige, veelhoekige of toogramen? Ook dan hebben we bij Decorette een passende Toppoint hor voor je. Voor bijna elke raamvorm is een hor op maat mogelijk.

Bij:
Decorette logo

 

Raamhor voor draaikiepramen

Ook voor je draaikiepramen biedt Toppoint raamhorren. De vaste Toppoint raamhor is speciaal voor ramen die naar binnen toe openen. De hor past in houten, aluminium of kunststof kozijnen en laat zich monteren zonder boren, dus zonder beschadiging van je kozijnen. Een unieke afdichting zorgt dat de raamhor perfect op je raam aansluit.

'Met inklapbare handgreep'

 

Goed advies? Kom langs bij één van de Decorette winkels of maak direct een afspraak.

 

 

Toppoint inzet- of rolhorren

Alternatieven voor een vast vliegenraam zijn de rolhor en inzethor, elk met eigen voordelen. Welke Toppoint hor het beste is in jouw situatie, hangt van verschillende dingen af. Zoals het type raam, of je de hor er regelmatig uit wilt halen en wat je makkelijk vindt in gebruik. De ervaren winkelmedewerkers van Decorette vertellen we je graag alles over de mogelijkheden.

Inzethor

Rolhor

Klantervaring

“Door Decorette Heemskerk zijn horren geplaatst voor een aantal ramen. Mooie en stevige horren. Keurig geplaatst.”.

Dionne

 

Zelfreinigend Toppoint Transpatec® gaas, huisdierengaas en pollenwerend gaas, het is allemaal mogelijk!

Naast het standaard zwarte en grijze horrengaas biedt Toppoint ook een aantal speciale gaassoorten voor horren. Neem het extra transparante Toppoint Transpatec® gaas of het extra scheurvaste Toppoint petscreen gaas dat ideaal is bij huisdieren. Ook is er pollenwerend gaas, dat meer dan 90% van de pollen tegenhoudt. Fijn als je last hebt van hooikoorts!

Transparant, zelfreinigend gaas? Kies Toppoint Transpatec®

Dit wereldwijd gepatenteerde gaas is uniek. Het is gemaakt uit een dunne en bijna onzichtbare hightech vezel, zonder PVC. Het Transpatec® horrengaas laat tot wel 40% meer lucht door dan standaard gaas. Een speciale weeftechniek maakt het gaas ook scheurvaster en duurzamer. Een milieuvriendelijke coating werkt zelfreinigend bij regen en wind. Zelfs na 5 jaar nog! Dit gaas is geschikt voor alle Toppoint horren.

Last van hooikoorts? Ga voor Toppoint Transpatec® pollenwerend gaas

Dit volledig nieuwe pollenwerende gaas heeft dezelfde eigenschappen als het ‘gewone’ Transpatec® gaas. Maar een nog fijnere weeftechniek en speciale behandeling zorgen dat het gaas meer dan 90% van de pollen tegenhoudt. Zonder de ventilatie te belemmeren! De ideale oplossing dus als je geplaagd wordt door hooikoorts. Dit gaas past in Toppoint raamhorren.

Huisdieren? Kies het extra sterke Toppoint petscreen

Toppoint petscreen wordt ook wel huisdierengaas genoemd. Dit gaas is enorm scheurvast en wel 7 keer sterker dan normaal horrengaas. Dat maakt het heel geschikt voor horren in de buurt van kleine kinderen en huisdieren. Je kunt het gaas in alle Toppoint horren laten zetten. Kom alle mogelijkheden eens bekijken in een Decorette-winkel.

Toppoint horren zijn verkrijgbaar bij Decorette logo

Er is altijd wel een Decorette winkel bij jou in de buurt. Zoek een winkel en maak direct een afspraak.

Eigenschappen

'Doordacht door Toppoint developers'

Toppoint raamhorren combineren perfect met:

Gordijnen

Jaloezieën

Vouwgordijnen

 

Meer lezen? Lees onze blogs en laat je inspireren

Horren op maat gemaakt

Horren houden insecten buiten