Raamdecoratie voor speciale vormen bij Decorette

Raamdecoratie, ook voor ronde ramen

 

Raamdecoratie geschikt voor speciale vormen ramen:

Duette®Shades

Plisségordijnen

Horren

 

Ramen met een speciale vorm? Decorette heeft de juiste Toppoint raamdecoratie

Heb je raamdecoratie nodig voor speciale ramen? Bij Decorette is dat geen probleem. Of het nu om een cirkelvormig raam gaat of een drie-, vijf- of of zeshoekig raam, met de ruime collectie raamdecoratie van Toppoint is er altijd een passende oplossing. Zelfs voor ramen met ongebruikelijke vormen zoals trapeziums, slope, lichtkoepels, lichtstraten en serredaken hebben we raamdecoratieproducten van topkwaliteit in jouw stijl!

Duette®Shades: ideaal voor ramen met speciale vormen

De Duette®Shades van Toppoint zijn heel geschikt voor ramen met speciale vormen. Met dit raamdecoratieproduct heb je uitgebreide keuzemogelijkheden voor ramen met afwijkende vormen. Bovendien geven Duette®Shades veel stabiliteit. We maken de Duette®Shades eenvoudig op maat van je ramen met speciale vormen. Daarbij komen graag bij je thuis om je ramen op te meten. Ook de plaatsing verzorgen we met veel plezier!

Advies, meten en plaatsen door Decorette

Bekijk hierboven de producten van Toppoint die geschikt zijn voor ramen met speciale vormen. Kom naar Decorette voor gespecialiseerd advies over raamdecoratie voor afwijkende ramen. Het opmeten en plaatsen van raamdecoratie nemen onze vakmensen ook voor je uit handen. Onze vakmensen helpen je graag verder. En je krijgt persoonlijk interieuradvies van onze stylisten! Kom langs of plan direct een woondate.

Goed advies nodig? Maak een afspraak of ga langs bij een Decorette winkel bij jou in de buurt.