Rolgordijnen bij Decorette

3

stappen

'Kies een stof en afwerking. Decorette doet de rest'

Details matter

 

Toppoint rolgordijnen: een strakke designklassieker

Met meer dan 292 verschillende soorten stof hebben we altijd een Toppoint rolgordijn dat voldoet aan jouw wensen. Voor elke ruimte en elk soort gebruik. De stoffen zijn technologisch door en door ontwikkeld. Denk aan vocht- en schimmelwerende screenstoffen, ideaal voor je badkamer of keuken. Je neemt ze simpelweg met een vochtige doek af. Of aan brandvertragende stoffen. Uiteraard past Toppoint ook steeds meer gerecyclede materialen toe.

Transparante rolgordijnen: Laat het iets gedimde daglicht vrij de kamer binnenkomen. Je kunt prima naar buiten kijken, van buiten naar binnen zie je alleen contouren. Perfect dus voor privacy overdag.
Semi-transparante rolgordijnen: Privacy voor overdag én ’s avonds. Het daglicht komt gedimd binnen, afhankelijk van je stofkeuze.
Verduisterende rolgordijnen: De oplossing voor een goede nachtrust, het rolgordijndoek laat geen licht door.

Nieuwsgierig naar de collectie? Bij Decorette vertellen je graag meer over de mogelijkheden. Maak snel een vrijblijvende afspraak en laat je informeren over de laatste ontwikkelingen.

Bij:

 

Smal raam, dakraam of juist heel groot raam?

Toppoint rolgordijnen passen in elk interieur en zitten technisch heel vernuftig in elkaar. Ze passen bijvoorbeeld op alle typen ramen. En voor optimale verduistering is afwerking met een aluminium profiel mogelijk. Heb je hele brede ramen? Ook dan kun je voor deze raamdecoratie van Toppoint kiezen, zelfs tot een breedte van 8 meter. Dan koppelen we meerdere rolgordijnen aan elkaar. Je bedient de rolgordijnen zowel samen als afzonderlijk van elkaar. Natuurlijk kan dat ook elektrisch, voor optimaal gemak.

Nieuwsgierig? Kom naar een Decorette-winkel voor persoonlijk advies. Onze stylisten helpen je jouw persoonlijke woonstijl te perfectioneren met de juiste rolgordijnen. Maak meteen een afspraak voor een woondate!

'Afwerking tot aan de onderlat!'

 

Eenvoudige elektrische bediening

Met één druk op de knop je rolgordijnen open of dicht? Kies voor elektrische bediening. Heb je geen aansluitpunt? Geen probleem, want ook draadloze aansluiting is mogelijk. Toppoint levert motoren van Brel en Somfy. Met één afstandsbediening kun je meerdere rolgordijnen aansturen, zowel gelijktijdig als afzonderlijk. Je krijgt altijd een afstandsbediening meegeleverd. Heb je een HUB zoals Homey of Klik aan klik uit? Die koppel je moeiteloos met je Toppoint raamdecoratie. Deze optie is er al vanaf € 125,-. Kom snel naar Decorette voor meer uitleg.

Screendoek, ook voor rolgordijnen

Klantervaring

“Het was fijn om iemand van Decorette Groningen te laten meedenken die verstand heeft van zaken. Wat ik in mijn hoofd had is concreet gemaakt…en het is prachtig geworden!”.

Martine

 

Smaakvolle afwerking

Niet alleen de stof bepaalt de uitstraling van je rolgordijn, ook de afwerking. Denk aan gekleurde steunen als finishing touch, mooi af te stemmen op de kozijnen of juist als designaccent. Of laat je Toppoint rolgordijn ‘verdwijnen’ in een cassette: strak en smaakvol. Je kunt kiezen uit 3 soorten cassettes, verkrijgbaar in design aluminium, strak wit en zwart.

Een mooie onderlat geeft een extra accent aan je rolgordijnen. Toppoint rolgordijnen hebben een design onderlat. De aluminium afwerking in glanzend wit, zwart structuur, champagne met zijdeglans of geanodiseerd aluminium heeft een strak effect. Ook bekleding met stof is mogelijk. Met een houten onderlat voeg je een vleugje warmte of Danish design toe.

'Zorgeloos 7 jaar garantie'

Toppoint rolgordijnen zijn er in meer dan 300 stoffen

'Kies een stof en afwerking. Decorette doet de rest'

rolgordijn 9649
rolgordijn 8648
rolgordijn 5408
rolgordijn 5120
rolgordijn 4021
rolgordijn 4022
rolgordijn 4055
rolgordijn 5108
rolgordijn 4054
rolgordijn 8638b
rolgordijn 9658
rolgordijn 4766
rolgordijn 8670
rolgordijn 5358
rolgordijn 4766b
rolgordijn 2333
rolgordijn 2537
rolgordijn 2525
rolgordijn 2625b
rolgordijn 8624b
rolgordijn 5129
rolgordijn 4774
rolgordijn 5127
rolgordijn 4762
rolgordijn 4773
rolgordijn 1433
rolgordijn 8655

Goed advies? Kom langs bij één van de Decorette winkels of maak direct een afspraak.

 

'Altijd afgestemd op jouw woonstijl'

 

Toppoint rolgordijnen zijn verkrijgbaar bij 

Er is altijd wel een Decorette winkel bij jou in de buurt. Zoek een winkel en maak direct een afspraak.

'Een strakke look met een cassette of koof'

Rolgordijnen combineren perfect met:

Gordijnen

In-betweens

Transparante gordijnen

 

Meer lezen? Lees onze blogs en laat je inspireren

Een rolgordijn van screenstof?

Sluit je raamdecoratie aan op een smart home hub