Semi-transparante paneelgordijnen bij Decorette

3

stappen

'Kies een stof en afwerking. Decorette doet de rest'

Details matter

 

Semi-transparante paneelgordijnen: voor licht én privacy

Met semi-transparante paneelgordijnen van Toppoint heb je overdag geen inkijk en toch voldoende daglicht. Paneelgordijnen zijn de perfecte raamdecoratie voor schuifpuien en brede ramen. We kunnen ze tot wel 3.000 mm hoog maken voor je. De stoffen voor paneelgordijnen zijn er in allerlei prints en kleuren. Ook hebben ze verschillende eigenschappen. Denk aan stoffen met een vuilafstotende, warmtewerende of vlamvertragende coating.

Bij:

 

Eenvoudig schoonhouden

Je maakt je semi-transparante paneelgordijnen heel makkelijk schoon. Zeker als de panelen een teflon coating hebben die de gordijnstof vuilafstotend maakt. Dan is reinigen vaak niet eens nodig. Ontbreekt zo’n coating en komt er per ongeluk een vlek op een paneel? Probeer die dan voorzichtig weg te deppen met een droge doek of borstel. Ga nooit wrijven of schrobben en gebruik geen schoonmaakmiddel. Bij Decorette geven we je graag reinigingsadvies.

'Panelen schuiven langs elkaar'

 

Combineer je paneelgordijnen

Vind je alleen semi-transparante paneelgordijnen wat kaal? Of laten ze te veel licht door zodat je ’s avonds onvoldoende privacy hebt? Combineer de panelen dan met dicht tegen het raam gemonteerde rolgordijnen. Verduisterende rolgordijnen laten geen licht in de kamer binnen en bieden je optimale privacy. Dubbele raamdecoratie is niet alleen erg praktisch, maar voegt ook iets toe aan je interieur. Rolgordijnen en panelen in dezelfde stof en kleur zorgen voor een rustige uitstraling. Een contrasterende kleur geeft extra allure en sfeer.

Klantervaring

“Uitstekende service van Decorette Woonatelier De Lange Jan en denkt met de klant mee, alles is bespreekbaar. Je wordt hier als klant behandeld zoals het hoort te zijn. Kortom een zeer betrouwbaar adres met veel kwaliteit in huis.”.

Marcelle

Toppoint paneelgordijnen in 156 stoffen

'Kies een stof, breedte en afwerking. Decorette doet de rest'

rolgordijn 8648
rolgordijn 9658
rolgordijn 9649
rolgordijn 5120
rolgordijn 4021
rolgordijn 4022
rolgordijn 4055
rolgordijn 5108
rolgordijn 8655
rolgordijn 4054
rolgordijn 8638b
rolgordijn 4766
rolgordijn 1433
rolgordijn 4773
rolgordijn 8670
rolgordijn 5358
rolgordijn 4762
rolgordijn 4766b
rolgordijn 5127
rolgordijn 5129
rolgordijn 8624b
rolgordijn 2525
rolgordijn 2625b
rolgordijn 4774
rolgordijn 2537
rolgordijn 2333

Goed advies? Kom langs bij één van de Decorette winkels of maak direct een afspraak.

 

 

Afwerking op maat

Laat je semi-transparante paneelgordijnen afwerken zoals jij dat wilt. Laat de panelen in één stof of in verschillende stoffen maken en bepaal zelf welke paneelstof waar komt. Of kies voor houten latjes dwars op de panelen om contrast te creëren voor een urban look. Heb je ook kleinere ramen in dezelfde ruimte? Kies daarvoor raambekleding in dezelfde stof. Dat geeft een mooie balans in je interieur. Interieuradvies nodig? Ga op woondate met een van onze stylisten en laat je inspireren. Of volg een creatieve workshop voor nog meer ideeën en de laatste trends.

'Creëer unieke panelen'

 

Toppoint paneelgordijnen zijn verkrijgbaar bij 

Er is altijd wel een Decorette winkel bij jou in de buurt. Zoek een winkel en maak direct een afspraak.

Ramen en ruimtes

'Altijd een passende raamdecoratie'

 

Semi-transparante paneelgordijnen combineren perfect met:

Rolgordijnen

Jaloezieën

Horren

 

Meer lezen? Lees onze blogs en laat je inspireren

Panelen of lamellen, wat is het verschil?

Deel je ruimte op met raamdecoratie