Semi-transparante plisségordijnen bij Decorette

3

stappen

'Kies een stof en afwerking. Decorette doet de rest'

Details matter

 

Voldoende licht zonder inkijk

Semi-transparante plisségordijnen: de perfecte raamdecoratie voor een subtiele lichtfiltering én privacy. Met het top-down/bottom-up-systeem zet je de plissé op de hoogte die jij wilt, bijvoorbeeld op ooghoogte. Zo heb je minimale inkijk en toch een aangename lichtinval. Ideaal voor op kantoor of in je huiskamer. Wil je ’s avonds optimale privacy? Combineer de semi-transparante plisségordijnen dan met in-between gordijnen of overgordijnen. Dat is mooi en sfeervol, maar ook praktisch. Want het zorgt voor een betere akoestiek en een goede isolatie.

Bij:

 

Op maat gemaakt voor elk raam

Je hebt semi-transparante plisségordijnen in verschillende plooibreedtes. Dat maakt ze geschikt voor smalle en brede glaslijsten. Kies uit een plooi van 20 of 32 mm. De brede plooi komt het beste tot zijn recht in grote of brede ramen. Terwijl de smalle plooi beter is voor kleinere ramen zoals draaikiepramen of serres. Ook voor je kantoor is deze raambekleding erg geschikt. De semi-transparante plisségordijnen filteren het licht mooi, zodat je geen glinsteringen op je beeldscherm hebt. Wil je de plisségordijnen met de hand bedienen via een draaistang of bedieningskoord? Of heb je liever elektrisch bediening? Het kan allebei. Onze experts bij Decorette laten je graag zien hoe het werkt.

'Geen inkijk met plisségordijnen'

 

Elektrisch bedieningsgemak

Je plissés met een druk op de knop bedienen? Dat kan zelfs zonder aansluitpunt, want we kunnen je plisségordijnen ook draadloos aansluiten. Toppoint levert motoren van Brel en Somfy. Heb je meerdere plissés? Je bedient ze met één afstandsbediening, zowel gelijktijdig als afzonderlijk. De afstandsbediening leveren we altijd mee. Heb je een HUB zoals Homey of Klik aan klik uit? Die koppel je eenvoudig met je Toppoint raamdecoratie. Je hebt deze optie al vanaf € 125,- in huis. Maak vrijblijvend een afspraak in een van onze Decorette-winkels. We helpen we met veel plezier verder.

Klantervaring

“Vriendelijk ontvangst bij Decorette Holten, er wordt goed geluisterd wat je graag wil, het meedenken, suggesties, ruime keus, helemaal top!”.

Miranda

 

Praktische raambekleding

De semi-transparante plisséstoffen zijn stofwerend en maak je makkelijk met een borstel schoon. Wil je ze toch wassen? Volg dan het wasvoorschrift. Let er wel op dat het water niet in aanraking komt met het elektrische bedieningssysteem. Sommige stoffen hebben een extra coating, die bijvoorbeeld brandvertragend werkt of warmte en licht tegenhoudt. Je kunt de semi-transparante plisségordijnen ook combineren met het EasyClick-systeem. Dat is een eenvoudig montagesysteem waarmee je de raambekleding bevestigt zonder boren of schroeven. EasyClick is er in verschillende RAL-kleuren, is kindvriendelijk en heeft een mooie en strakke afwerking.

'Kies voor gemak, ga voor Easyclick'

Voor elk raam hetzelfde plisségordijn

Toppoint plisségordijnen zijn er in meer dan 150 stoffen

'Kies een stof en afwerking. Decorette doet de rest'

5 zand
8 taupe
7 jute
13 beton
14 grijs
15 lei
wit4
ecru13
lichtroze1
lichtroze2
bruin1
zand3
zand6
donkertaupe3
zwartbruin1
donkertaupe1
donkertaupe2
taupe3
blauwgrijs1
jeansblauw2
grijs2
lichtgrijs6
lichtgrijs7

TruFit®, als EasyClick niet mogelijk is

EasyClick met plissé is de mooiste oplossing voor draaikiepramen maar soms is het niet mogelijk om deze te plaatsen. Ook dan heeft Toppoint een oplossing voor u, TruFit®. Bij dit systeem worden er zijprofielen op de ruit geplakt om vervolgens de 20 mm plisségordijnen hier tussen te plaatsen. Uw Toppoint dealer informeert u hier graag over.

 

'Voor alle maten en vormen'

 

Toppoint plisségordijnen zijn verkrijgbaar bij 

Er is altijd wel een Decorette winkel bij jou in de buurt. Zoek een winkel en maak direct een afspraak.

Semi-transparante plisségordijnen combineren perfect met:

Gordijnen

In-betweens

Verduisterende gordijnen

 

Meer lezen? Lees onze blogs en laat je inspireren

Plisségordijnen, mooi blikdicht

Meer licht in de kamer? Kies de juiste raamdecoratie!