Raamdecoratie voor in de slaapkamer bij Decorette

Met 2 lagen optimale verduistering

 

Raamdecoratie voor in de slaapkamer:

Gordijnen

Vouwgordijnen

Versus® gordijnen

Rolgordijnen

Jaloezieën

Verticale lamellen

EasyClick

Plisségordijnen

Duette®Shades

Paneelgordijnen

 

Maak het donker in de slaapkamer

Met de verduisterende raamdecoratie van Toppoint in je slaapkamer geniet je van je welverdiende nachtrust en slaap je lekker lang uit. Bij Decorette kies je uit raamdecoratie die het daglicht goed dimt (Dimout) of zelfs helemaal buitensluit (Blackout). Toppoint biedt verschillende raamdecoratie in zowel Dimout- als Blackout-versies. Zoals Duette®Shades, plissés, rolgordijnen, paneelgordijnen, duo-rolgordijnen, gordijnen en vouwgordijnen. Bij de Toppoint gordijnen en vouwgordijnen is je keuze zelfs onbeperkt: we werken elk product uit deze collecties voor je af met een Dimout-voering of Blackout-voering.

Tweelaagse raamdecoratie voor maximale verduistering

Plissés en jaloezieën zijn nooit helemaal lichtdicht. Dat komt onder meer door de gaatjes voor de koorden in de stof en lamellen. Bij jaloezieën lossen we dit voor een deel op met een ladderband. Dat is mooi én optimaliseert het verduisterende effect. Wil je toch maximale verduistering met plissés of jaloezieën? Combineer ze dan met sfeervolle verduisterende gordijnen. Zo zorg je overdag voor perfecte lichtfiltering en privacy, terwijl je ’s nachts optimale verduistering hebt.

Advies, meten en plaatsen door Decorette

Heb je vragen? Kom naar Decorette voor gespecialiseerd advies over raamdecoratie voor de slaapkamer. Maak een afspraak met Decorette voor advies, meten en plaatsen. Onze vakmensen helpen je graag verder. En je krijgt persoonlijk interieuradvies van onze stylisten! Kom langs of plan direct een woondate.

Goed advies nodig? Maak een afspraak of ga langs bij een Decorette winkel bij jou in de buurt.