Stoffen lamellen bij Decorette

3

stappen

'Kies de lamelbreedte en afwerking. Decorette doet de rest'

Details matter

 

Stoffen lamellen: voor iedere ruimte in je huis

Stoffen lamellen van Toppoint zijn net zo gebruiksvriendelijk als lamellen van aluminium en PVC, maar hebben een warmere uitstraling. Ze zijn geschikt voor vrijwel elke ruimte van je huis. Houd je van rustige basiskleuren of juist van hippe tinten? Er is altijd wel een stof die jij mooi vindt. Sommige stoffen zijn behandeld met een weerkaatsende coating. Ze houden licht en warmte tegen en zijn ideaal voor een kamer aan de zonkant. Maak je het graag gezellig met kaarsen? Dan zijn vlamvertragende stoffen een veilige optie. Voor je badkamer of keuken hebben we stoffen lamellen die vocht- en schimmelwerend zijn. Meer weten? Kom langs in een van onze Decorette-winkels. Of maak meteen een vrijblijvende afspraak.

Bij:

 

Eenvoudig draaien en openen

Door de lamellen te draaien, bepaal je de lichtinval. Je schuift ze eenvoudig open waar je maar wilt, links, rechts of vanuit het midden. Onze ervaren winkelmedewerkers geven we je graag advies. Maak gerust een afspraak.

'Tot in detail afgewerkt'

 

Goed advies? Kom langs bij één van de Decorette winkels of maak direct een afspraak.

 

Makkelijk in onderhoud

Veel mensen denken dat stoffen lamellen moeilijk te onderhouden zijn. Niets is minder waar! Hoe je de lamellen schoonmaakt, hangt af van het type stof. Sommige stoffen reinig je eenvoudig met een vochtige doek of zachte borstel. Andere stoffen zijn met de hand wasbaar. Dan haal je de lamellen uit de rail en verwijder je de onderketting en verzwaringsplaatjes. Na het wassen spoel je de lamellen af met lauw water en hang je ze nat terug, inclusief onderketting en verzwaringsplaatjes.

We laten je graag de mogelijkheden zien in een van onze Decorette-winkels. Daar kun je natuurlijk ook terecht voor persoonlijk interieuradvies door onze stylisten. Zelfs een woondate bij je thuis is mogelijk. Maak snel een afspraak voor inspiratie, ideeën en informatie over de laatste trends.

'Makkelijk de ramen schoonmaken'

Klantervaring

“Deskundig en precies. Decorette Nieuw Vennep is altijd bereid om mee te denken, betrouwbaar en eerlijk. What you see is what you get!”.

Fam. Karelse

Toppoint lamellen zijn er in meer dan 200 kleuren

'Kies een materiaal, kleur en afwerking. Decorette doet de rest.'

STOF 35
STOF 34
STOF 33
STOF 32
STOF 31
STOF 30
STOF 29
STOF 28
STOF 27
STOF 26
STOF 25
STOF 24
STOF 23
STOF 22
STOF 21
STOF 20
STOF 19
STOF 18
STOF 17
STOF 16
STOF 15
STOF 14
STOF 13
STOF 12
STOF 11
STOF 10
STOF 9
STOF 8
STOF 7
STOF 6
STOF 5
STOF 4
STOF 3
STOF 2
STOF 1

Toppoint lamellen zijn verkrijgbaar bij 

Er is altijd wel een Decorette winkel bij jou in de buurt. Zoek een winkel en maak direct een afspraak.

Meer lezen? Lees onze blogs en laat je inspireren

Verticale lamellen, praktisch en strak!

Meer licht in de kamer? Kies de juiste raamdecoratie!