Transparante Duette®Shades bij Decorette

3

stappen

'Kies een stof en model. Decorette doet de rest'

Details matter

 

Voor elk raam transparante Duette®Shades

Met hun honingraatstructuur zijn de Duette®Shades een echte eyecatcher in je interieur. Ze filteren het licht subtiel en zijn ideaal bij beeldschermgebruik. De transparante Duette®Shades zijn er in drie plooibreedtes: 25, 32 en 64 mm. Elke plooibreedte geeft een andere uitstraling. Zo passen transparante Duette®Shades altijd in je interieur, wat je woonstijl ook is. De stylisten van Decorette geven je graag persoonlijk advies. Plan snel een woondate in een van onze winkels of bij je thuis. En laat je inspireren!

Bij:

 

Duette®Shades, verschillend te openen

Duette®Shades zijn elegant en heel praktisch. Verschillende technieken maken ze geschikt voor vrijwel elke raamsituatie.
1) Top-down: Je schuift de stof van boven naar beneden
2) Top-down bottom-up: Je open en sluit de stof zowel van boven- als onderaf, voor een zwevend effect op bijvoorbeeld ooghoogte
3) Top-down met 2 soorten stof: Je schuift de stoffen individueel van boven naar beneden
4) Bottom-up met 2 soorten stof: Je schuift de stoffen individueel van onder naar boven

'Perfect tegen inkijk, op ooghoogte'

 

Elektrisch bedieningsgemak

Bedien je transparante Duette®Shades met een druk op de knop met elektrische bediening. Geen aansluitpunt? Geen punt. Want Duette®Shades zijn ook draadloos aan te sluiten. Toppoint levert motoren van Brel en Somfy. Je stuurt meerdere transparante Duette®Shades met één afstandsbediening aan, zowel gelijktijdig als afzonderlijk. Wij leveren altijd een afstandsbediening mee. Heb je een HUB zoals Homey of Klik aan klik uit? Die koppel je eenvoudig aan je Toppoint raamdecoratie. Je hebt deze optie al vanaf € 125,- in huis. Maak vrijblijvend een afspraak in een van onze Decorette-winkels en laat je informeren door onze experts.

Klantervaring

“Er is ruim tijd voor ons genomen bij Decorette Elburg en goed geholpen om de juiste keuze te maken voor onze raamdecoratie van ons toekomstige nieuwbouwhuis”.

 

Duette®Shades en EasyClick, perfect bij draaikiepramen

Duette®Shades & EasyClick vormen samen een ideale raamdecoratie, die je monteert zonder boren of schroeven. In het EasyClick frame kun je ook een verduisterende en niet-verduisterende stof mooi combineren, 2 in 1 dus. 100% verduisteren? Ga dan voor EasyClick met Duette®Shades.

'Mooi bij draai-kiep ramen, zonder boren'

Voor elk raam dezelfde Duette®Shades

Toppoint Duette®Shades zijn er in meer dan 150 stoffen

'Kies een stof en afwerking. Decorette doet de rest'

2 lelie
11 kiezel
6 linnen
13 beton
7 jute
8 taupe
14 grijs
15 lei
12 zilver
wit3
wit6
zand1
zand6
zand8
bruin1
donkertaupe3
donkertaupe1

TruFit®, als EasyClick niet mogelijk is

EasyClick met Duette® is de mooiste oplossing voor draaikiepramen maar soms is het niet mogelijk om deze te plaatsen. Ook dan heeft Toppoint een oplossing voor u, TruFit®. Bij dit systeem worden er zijprofielen op de ruit geplakt om vervolgens de 25 mm Duette®Shades hier tussen te plaatsen. Uw Toppoint dealer informeert u hier graag over.

Combineer met gordijnen

Door verschillende lagen raamdecoratie te combineren, maak je je interieur luxer en warmer van uitstraling. En het heeft meer voordelen. Met bijvoorbeeld Duette®Shades én (in-between) gordijnen regel je op ieder moment de lichtinval en privacy zoals jij wilt. Met een dubbele laag raamdecoratie verbeter je ook nog eens de akoestiek en isolatie van een ruimte.

Goed advies? Kom langs bij een Decorette-winkel in je buurt of maak meteen een afspraak.

 

'Veel voordelen met 2 lagen raamdecoratie'

 

Toppoint Duette®Shades zijn verkrijgbaar bij

Er is altijd wel een Decorette winkel bij jou in de buurt. Zoek een winkel en maak direct een afspraak.

'Ook voor speciale ramen'

Duette®Shades combineren perfect met:

Gordijnen

In-betweens

 

Meer lezen? Lees onze blogs en laat je inspireren

Duette®Shades voor warmte-isolatie

Ronding in uw raam? Kies voor Duette®Shades