Transparante plisségordijnen bij Decorette

3

stappen

'Kies een stof en afwerking. Decorette doet de rest'

Details matter

 

Transparante plisségordijnen: ook mooi in jouw interieur

Met transparante plisségordijnen van Toppoint geniet je van warm gefilterd licht, zonder dat je het zicht naar buiten verliest. Voor meer privacy ’s avonds combineer je de plisségordijnen met gordijnen. Dat geeft een ruimte niet alleen meer sfeer. Je zorgt tegelijk voor een betere akoestiek en temperatuurregulatie. Bij transparante plisséstoffen heb je de keus uit een plooibreedte van 20 of 32 mm. Heb je grote ramen? Dan geeft de bredere plooi een robuust effect. Bij een smalle glaslijst is de smalle plooi een goede optie. Net als bij draaikiepramen en serres.

Bij:

 

Plissés, perfect op ooghoogte

Plisségordijnen van Toppoint zijn functioneel en veilig voor kinderen. Verschillende technieken maken de plissémodellen geschikt voor elke raamsituatie.

1) Top-down: Schuif de stof van bovenaf naar beneden
2) Top-down bottom-up: Schuif de stof open en dicht zowel van boven- als onderaf, voor een zwevend effect op bijvoorbeeld ooghoogte
3) Top-down met 2 soorten stof: Schuif de stoffen individueel van boven naar beneden
4) Bottom-up met 2 soorten stof: Schuif de stoffen individueel van onder naar boven

Meer weten over de transparante plisségordijnen van Toppoint? Maak direct een afspraak in een van onze Decorette-winkels. We laten je graag de collectie zien en geven je persoonlijk interieuradvies!

'Geen inkijk op ooghoogte'

 

Het gemak van elektrische bediening

Bedien je plissés heel eenvoudig met elektrische bediening. Geen aansluitpunt? Geen punt. De plisségordijnen zijn ook draadloos aan te sluiten. Toppoint levert motoren van Brel en Somfy. Heb je meerdere plissés? Je stuurt ze met één afstandsbediening aan, zowel gelijktijdig als afzonderlijk. Wij leveren altijd een afstandsbediening mee. Heb je een HUB zoals Homey of Klik aan klik uit? Die koppel je moeiteloos aan je Toppoint raamdecoratie. Deze optie is er al vanaf € 125,-. Maak vrijblijvend een afspraak in een Decorette-winkel in de buurt voor meer informatie.

Klantervaring

“Vanaf de bestelling tot aan het einde zijn wij zeer tevreden. Vriendelijke mensen. Doen wat ze beloven. Keurige afhandeling. Decorette van Diepen Design is een winkel om aan te bevelen.”.

Sophia

Toppoint plisségordijnen zijn er in meer dan 150 stoffen

'Kies een stof en afwerking. Decorette doet de rest'

3 room
6 linnen
7 jute
8 taupe
12 zilver
15 lei
blauwgrijs1
antracietgemeleerd2
jeansblauw2
grijs3
grijs4
taupe5
zand1
zand3
zand8
zand9
zand4
wit3
zand5
lichtroze1
lichtroze2
heidepaars1
heidepaars2
heidepaars3
donkertaupe2
donkertaupe3
antracietgemeleerd1
antraciet1
donkertaupe4
bruin1
bruin2
ecru1
lichtgrijs5
lichtgrijs6

Goed advies? Kom langs bij één van de Decorette winkels of maak direct een afspraak.

 

 

Makkelijk monteren zonder boren

Boor je liever niet in je kozijnen? Combineer de transparante plisségordijnen dan met het makkelijke EasyClick systeem. Dit aluminium frame wordt met magneet- of klikband op je kozijn gezet. Het frame biedt plaats aan verschillende raamdecoratieproducten, bijvoorbeeld plisségordijnen, Duette®Shades en aluminium jaloezieën. EasyClick is leverbaar in 5 RAL-kleuren, ook mat zwart. Ze zijn veilig voor kinderen en hebben een mooie, strakke afwerking.

'Mogelijk in elke RAL kleur'

'Voor elk raam hetzelfde plisségordijn'

TruFit®, als EasyClick niet mogelijk is

EasyClick met plissé is de mooiste oplossing voor draaikiepramen maar soms is het niet mogelijk om deze te plaatsen. Ook dan heeft Toppoint een oplossing voor u, TruFit®. Bij dit systeem worden er zijprofielen op de ruit geplakt om vervolgens de 20 mm plisségordijnen hier tussen te plaatsen. Uw Toppoint dealer informeert u hier graag over.

'Speciale vormen, geen probleem'

Transparante plisségordijnen combineren perfect met:

Gordijnen

Overgordijnen

Verduisterende gordijnen

 

Meer lezen? Lees onze blogs en laat je inspireren

Waarom kiezen voor elektrische raamdecoratie?

Plisségordijnen, mooi blikdicht