Raamproducten met UV-werende werking bij Decorette

Houd UV straling buiten

 

Raamdecoratie die UV kan weren:

Plisségordijnen

EasyClick

Duette®Shades

Versus® gordijnen

Verticale lamellen

 

Hoe houdt u de UV-straling buiten met raamdecoratie?

Lekker hoor, de zon in huis! Maar te veel zonlicht is minder fijn. Dat heeft ook te maken met de UV-straling. Want UV-straling verkleurt je meubels en kan nadelig zijn voor je gezondheid.

UV-werende stoffen

Met een gordijn of jaloezie filter je het licht of stel je de lichtinval bij. Zo maak je het licht minder fel en blijft je computerscherm goed leesbaar.

Met goede raamdecoratie kun je nog steeds naar buiten kijken en genieten van het daglicht. Maar je past de felheid van het buitenlicht aan zoals jij dat wilt. Met raamdecoratie verminder je ook de binnenkomende warmte flink en houd je ruimtes aangenaam koel. Kies je voor een stof die ook de UV-straling buiten houdt? Dan verkleuren je meubels en behang minder snel. Ook voor je gezondheid is het beter om de UV-straling te beperken.

Advies, meten en plaatsen door Decorette

Bekijk hierboven de producten van Toppoint met stoffen die UV-werend zijn. Heb je vragen? Kom naar een Decorette winkel bij jou in de buurt voor gespecialiseerd advies over raamdecoratie. Het opmeten en plaatsen van raamdecoratie kunnen onze vakmensen ook voor je uit handen nemen. Neem snel contact op met een van onze Decorette-winkels. Onze vakmensen helpen je graag verder. En je krijgt persoonlijk interieuradvies van onze stylisten! Kom langs of plan direct een woondate.

Goed advies nodig? Maak een afspraak of ga langs bij een Decorette winkel bij jou in de buurt.