Verduisterende raamdecoratie bij Decorette

Met 2 lagen maximale verduistering

 

Verduisterende raamdecoratie:

Vouwgordijnen

Gordijnen

Rolgordijnen

Versus® gordijnen

Verticale lamellen

Paneelgordijnen

EasyClick

Duette®Shades

Plisségordijnen

Jaloezieën

 

100% verduisteren, dat kan!

Met de verduisterende raamdecoratie van Toppoint geniet je van je welverdiende nachtrust en slaap je lekker lang uit. Bij Decorette kies je uit raamdecoratie die het daglicht goed dimt (Dimout) of zelfs helemaal buitensluit (Blackout). Toppoint biedt verschillende raamdecoratie in zowel Dimout- als Blackout-versies. Zoals Duette®Shades, plissés, rolgordijnen, paneelgordijnen, duo-rolgordijnen, gordijnen en vouwgordijnen. Bij de Toppoint gordijnen en vouwgordijnen is je keuze zelfs onbeperkt: we werken elk product uit deze collecties voor je af met een Dimout-voering of Blackout-voering.

Maximale verduistering met tweelaagse raamdecoratie

Plissés en jaloezieën zijn nooit helemaal lichtdicht. Dat komt onder meer door de gaatjes voor de koorden in de stof en lamellen. Bij jaloezieën lossen we dit voor een deel op met een ladderband. Dat is mooi én optimaliseert het verduisterende effect. Wil je toch maximale verduistering met plissés of jaloezieën? Combineer ze dan met sfeervolle verduisterende gordijnen. Zo zorg je overdag voor perfecte lichtfiltering en privacy, terwijl je ’s nachts optimale verduistering hebt.

Advies, meten en plaatsen door Decorette

Heb je vragen? Kom naar Decorette voor gespecialiseerd advies over verduisterende raamdecoratie. Het opmeten en plaatsen van raamdecoratie kunnen onze vakmensen ook voor je uit handen nemen. Neem snel contact op met een van onze Decorette-winkels. Onze vakmensen helpen je graag verder. En je krijgt persoonlijk interieuradvies van onze stylisten! Kom langs of plan direct een woondate.

Goed advies nodig? Maak een afspraak of ga langs bij een Decorette winkel bij jou in de buurt.