Verduisterende Duette®Shades bij Decorette

3

stappen

'Kies een stof en model. Decorette doet de rest'

Details matter

 

Verduisterende Duette®Shades: naar jouw wensen gemaakt

Ken je de mooie Toppoint Duette®Shades met hun honingraatstructuur al? Ze zijn er ook in een verduisterende uitvoering! Je verduistert er ramen in de meest uitlopende vormen mee. Van grote tot kleine raampartijen en van dakramen tot lichtkoepels. Verduisterende stoffen voor de Duette®Shades zijn er in allerlei kleuren, met en zonder structuur. Laat de stoffen afwerken met plooien van 25, 32 of 64 mm. Heb je grote ramen? Dan is de breedste plooi perfect. Bij kleinere ramen, zoals een draaikiepraam, komt de kleinste plooibreedte beter tot zijn recht. Je bedient de Duette®Shades elektrisch of met de hand.

Bij:

 

Duette®Shades, open ze op 4 manieren

Duette®Shades zijn elegant en praktisch. Door verschillende technieken zijn ze geschikt voor vrijwel elke raamsituatie.
1) Top-down: Schuif de stof van bovenaf naar beneden
2) Top-down bottom-up: Schuif de stof zowel van boven- als onderaf open en dicht, voor een zwevend effect op bijvoorbeeld ooghoogte
3) Top-down met 2 soorten stof: Schuif de stoffen individueel van boven naar beneden
4) Bottom-up met 2 soorten stof: Schuif de stoffen individueel van onder naar boven

'Mooi op ooghoogte te hangen'

 

Elektrisch bedieningsgemak

Bedien je verduisterende Duette®Shades met een druk op de knop. Elektrische bediening is zelfs mogelijk met een draadloze aansluiting. Toppoint levert motoren van Brel en Somfy. Stuur meerdere Duette®Shades aan met één afstandsbediening, zowel gelijktijdig als afzonderlijk. Wij leveren altijd een afstandsbediening mee. Heb je een HUB zoals Homey of Klik aan klik uit? Die koppel je moeiteloos met je Toppoint raamdecoratie. Deze optie heb je al vanaf € 125,-. Maak vrijblijvend een afspraak met een Decorette-winkel in je buurt. We geven je graag persoonlijk advies.

 

Easyclick & Duette®Shades = perfecte verduistering

Combineer je verduisterende Duette®Shades met het EasyClick systeem voor optimale verduistering. Je klikt EasyClick op je kozijn met een magneet- of klikband. Boren is dus niet nodig. Bij de verduisterende Duette®Shades zijn zelfs de koorden aan de binnenzijde verwerkt. Dat voorkomt lichtkieren. Dankzij het naadloos aansluitende profiel van EasyClick komt er ook aan de zijkant vrijwel geen licht binnen.

'Zonder boren of schroeven monteren'

Voor elk raam dezelfde Duette®Shades

Klantervaring

“Sinds kort Decorette Beek en Donk leren kennen en nu verschillende keren persoonlijke benadering met goed advies ontvangen zonder dat dit opdringerig over komt”.

Roland

Toppoint Duette®Shades zijn er in meer dan 150 stoffen

'Kies een stof en afwerking. Decorette doet de rest'

3 room
6 linnen
8 taupe
7 jute
13 beton
14 grijs
12 zilver
15 lei
zand9
wit3
wit4
wit6
zand8
zand3
zand6
bruin2
bruin1

TruFit®, als EasyClick niet mogelijk is

EasyClick met Duette® is de mooiste oplossing voor draaikiepramen maar soms is het niet mogelijk om deze te plaatsen. Ook dan heeft Toppoint een oplossing voor u, TruFit®. Bij dit systeem worden er zijprofielen op de ruit geplakt om vervolgens de 25 mm Duette®Shades hier tussen te plaatsen. Uw Toppoint dealer informeert u hier graag over.

 

 

Mooi te combineren

'Combineer met gordijnen'

 

Toppoint Duette®Shades zijn verkrijgbaar bij

Er is altijd wel een Decorette winkel bij jou in de buurt. Zoek een winkel en maak direct een afspraak.

Verduisterende Duette®Shades combineren perfect met:

Gordijnen

In-betweens

 

Meer lezen? Lees onze blogs en laat je inspireren

Duette®Shades voor warmte-isolatie

Tips voor een donkere slaapkamer