Verduisterende paneelgordijnen bij Decorette

3

stappen

'Kies een stof en afwerking. Decorette doet de rest'

Details matter

 

Paneelgordijnen die verduisteren: ideaal!

Verduisterende paneelgordijnen van Toppoint bieden alle voordelen van de gewone paneelgordijnen, plús de mogelijkheid om een ruimte donker te maken. Perfect voor in je slaapkamer of kinderkamer dus! Paneelgordijnen zijn de ideale raambekleding als je hoge ramen of een schuifpui hebt, want we kunnen ze tot wel 3 meter hoog maken voor je.

Bij:

 

Stel zelf je paneelgordijnen samen

Bij de afwerking van je verduisterende paneelgordijnen is veel mogelijk. Handig, want zo kun je ze helemaal aanpassen aan jouw wensen en interieurstijl. Kies bijvoorbeeld één kleur of neem juist meerdere kleuren op in je panelen. Of ga voor een paneelstof met een dessin voor een speels effect. Voor welke kamer de verduisterende paneelgordijnen ook zijn, er is altijd wel een combinatie in de juiste stijl. Bij Decorette geven we je graag persoonlijk interieuradvies. Plan een vrijblijvende woondate met een van onze stylisten, in een Decorette-winkel of bij je thuis. Wist je trouwens dat we ook gratis de maat komen nemen van je ramen? En natuurlijk verzorgen we de plaatsing van je paneelgordijnen, als je dat wilt.

2 lagen raamdecoratie

Combineer je paneelgordijnen naar hartenlust met andere raamdecoratie. Een verduisterend paneelgordijn geeft je op zich al genoeg privacy en lichtwering. Maar als je overdag de panelen opzij schuift, is een extra laag raambekleding prettig. Denk bijvoorbeeld aan transparante gordijnen. Ze filteren het licht mooi en verhinderen directe inkijk.

'Diverse afwerking mogelijk'

 

Kies een geschikte stof

Zoek je een verduisterend paneelgordijn voor de slaapkamer? Dan is het wel zo fijn als het warmte tegenhoudt. Een gordijnstof met een metallic coating kaatst licht én warmte terug. Steek je graag kaarsen aan of hangen je paneelgordijnen dicht bij de openhaard? In dat geval zijn vlamvertragende stoffen een goede en veilige optie.

Verduisterende paneelgordijnen zijn makkelijk schoon te maken. Zeker als ze een vuilafstotende teflon coating hebben. Dan reinig je de panelen eenvoudig met een droge borstel. Heeft de stof geen vuilafstotende coating en zit er toch een vlek op je paneelgordijnen? Probeer die dan voorzichtig te verwijderen met een droge doek of borstel. Ga nooit wrijven of schrobben en gebruik geen schoonmaakmiddel. Krijg je de vlek er niet uit? Neem dan contact op met je Decorette-winkel. We helpen je graag!

Klantervaring

“Decorette woonatelier Leiderdorp is een hele prettige winkel waar ze fijn met je meedenken. En waarvan je weet dat het op alle vlakken om kwaliteit gaat!”.

Remco

Toppoint paneelgordijnen in 156 stoffen

'Kies een stof, breedte en afwerking. Decorette doet de rest'

rolgordijn 8648
rolgordijn 4054
rolgordijn 9649
rolgordijn 5120
rolgordijn 4021
rolgordijn 4022
rolgordijn 4055
rolgordijn 5108
rolgordijn 8655
rolgordijn 8638b
rolgordijn 9658
rolgordijn 4766
rolgordijn 1433
rolgordijn 4773
rolgordijn 8670
rolgordijn 5358
rolgordijn 4766b
rolgordijn 4762
rolgordijn 5127
rolgordijn 5129
rolgordijn 2625b
rolgordijn 2525
rolgordijn 8624b
rolgordijn 4774
rolgordijn 2537
rolgordijn 2333

Goed advies? Kom langs bij één van Decorette winkels of maak direct een afspraak.

 

'Speciale rails voor panelen'

 

Toppoint paneelgordijnen zijn verkrijgbaar bij 

Er is altijd wel een Decorette winkel bij jou in de buurt. Zoek een winkel en maak direct een afspraak.

 

Paneelgordijnen combineren perfect met:

Rolgordijnen

Transparante gordijnen

Horren

 

Meer lezen? Lees onze blogs en laat je inspireren

Panelen of lamellen, wat is het verschil?

Tips voor een donkere slaapkamer