Verduisterende plisségordijnen bij Decorette

3

stappen

'Kies een stof en afwerking. Decorette doet de rest'

Details matter

 

Houd het licht buiten

Verduisterende plisségordijnen van Toppoint zijn een uitkomst voor elke ruimte in je huis. Plaats ze op de dakramen van je zolder om er een extra slaapkamer van te maken. Of monteer ze in de studeerkamer of op kantoor. Zijn de gordijnen overdag open, dan heb je geen last van hinderlijke glinsteringen op je beeldscherm. Terwijl je ’s avonds geen inkijk hebt. Verduisterende plisségordijnen zijn er in een plooibreedte van 20 of 32 mm. Dat maakt ze geschikt voor vrijwel elke raampartij. De smalle plooi is mooi bij ramen met een smal kozijn, de plissé steekt dan niet uit.

Bij:

 

Plisségordijnen in 4 modellen

Plisségordijnen zijn elegant en praktisch. Verschillende technieken maken ze geschikt voor vrijwel elke raamsituatie.

1) Top-down: Schuif de stof van bovenaf naar beneden
2) Top-down bottom-up: Schuif de stof open en dicht zowel van boven- als onderaf, voor een zwevend effect op bijvoorbeeld ooghoogte
3) Top-down met 2 soorten stof: Schuif de stoffen individueel van boven naar beneden
4) Bottom-up met 2 soorten stof: Schuif de stoffen individueel van onder naar boven

'Combineer 2 stoffen in 1'

 

Eenvoudig elektrisch bedienen

Ga voor elektrisch bedieningsgemak, zelfs als je geen aansluitpunt hebt. Want je plisségordijnen zijn ook draadloos elektrisch bedienbaar te maken. Toppoint levert motoren van Brel en Somfy. Heb je meerdere plissés? Stuur ze met één afstandsbediening aan, zowel gelijktijdig als afzonderlijk. Wij leveren altijd een afstandsbediening mee. Heb je een HUB zoals Homey of Klik aan klik uit? Die koppel je moeiteloos aan je Toppoint raamdecoratie. Je hebt deze optie al vanaf € 125,-. Maak vrijblijvend een afspraak met een Decorette-winkel voor professioneel advies.

 

Verduisterende plissé en EasyClick, perfect bij draaikiepramen

Plisségordijnen zijn samen met EasyClick de ideale raamdecoratie voor elk draaikiepraam. Je bevestigt ze zonder boren of schroeven. In het Easy Click frame kun je ook mooi een verduisterende en niet-verduisterende stof combineren, 2 in 1.

'Boren en schroeven niet nodig'

Klantervaring

“We zijn heel goed geholpen met het uitzoeken van binnenzonwering. Het team van Decorette Eindhoven neemt echt de tijd en geven deskundig advies. De ramen zijn zorgvuldig opgemeten en de plisses zijn vakkundig gemonteerd. De service, ook na het plaatsen van de plisses, is goed. Een bestaand gordijn bleek net te dicht tegen de plisse aan te hangen. Decorette heeft de rails voor ons verplaatst en is daarvoor twee keer terug gekomen. Dit noemen ze zelf aftersale service. We zijn echt heel tevreden! ”.

Anne

Toppoint plisségordijnen zijn er in meer dan 150 stoffen

'Kies een stof en afwerking. Decorette doet de rest'

2 lelie
6 linnen
7 jute
13 beton
12 zilver
15 lei
wit3
wit4
lichtroze1
lichtroze2
zand8
zand3
zand6
taupe3
heidepaars3
donkertaupe3
antracietgemeleerd1
bruin1
grijs3
grijs4
grijs1
blauwgrijs1
antracietgemeleerd2
grijs2
lichtgrijs9
lichtgrijs6

TruFit®, als EasyClick niet mogelijk is

EasyClick met plissé is de mooiste oplossing voor draaikiepramen maar soms is het niet mogelijk om deze te plaatsen. Ook dan heeft Toppoint een oplossing voor u, TruFit®. Bij dit systeem worden er zijprofielen op de ruit geplakt om vervolgens de 20 mm plisségordijnen hier tussen te plaatsen. Uw Toppoint dealer informeert u hier graag over.

'Makkelijk te bedienen'

 

Toppoint plisségordijnen zijn verkrijgbaar bij 

Er is altijd wel een Decorette winkel bij jou in de buurt. Zoek een winkel en maak direct een afspraak.

Verduisterende plisségordijnen combineren perfect met:

Gordijnen

In-betweens

 

Meer lezen? Lees onze blogs en laat je inspireren

Tips voor een donkere slaapkamer

Waarom kiezen voor elektrische raamdecoratie?