Raamdecoratie voor vochtige ruimtes bij Decorette

Kies voor vochtbestendige materialen

 

Raamdecoratie voor vochtige ruimtes:

Vouwgordijnen

Plisségordijnen

Rolgordijnen

Versus® gordijnen

Duette®Shades

EasyClick

Verticale lamellen

Jaloezieën

Paneelgordijnen

Horren

 

Vochtige ruimte? Decorette heeft de juiste Toppoint raamdecoratie

Zoek je raamdecoratie voor vochtige ruimtes? Bij Decorette bieden we je een ruime keuze aan Toppoint producten. In het brede Toppoint assortiment zitten ook allerlei oplossingen voor raamdecoratie in je badkamer of keuken.

Vochtbestendige raamdecoratie

De raamdecoratie in je badkamer of keuken moet natuurlijk vochtbestendig zijn. Elk onderdeel moet tegen vocht kunnen, van de profielen en onzichtbare onderdelen tot de lamellen of doeken. Zo bestaan de Scala® aluminium jaloezieën van Toppoint helemaal uit niet-roestende onderdelen. Dat is echt uniek voor een jaloezie. En het Toppoint EasyClick systeem met magneet- of klikband is óók ideaal voor vochtige ruimtes.

Stoffen voor vochtige ruimtes

Een groot deel van de plissés, Duette®Shades, rolgordijnen, vouwgordijnen en gordijnen uit de Toppoint collectie is ook vochtbestendig. Veel van deze raamdecoratie is gemaakt van polyester vezels. En die doen het prima in vochtige ruimtes. De screenstoffen zijn echt onovertroffen. Deze gordijnstoffen zijn schimmelwerend en neem je makkelijk af met een vochtige doek.

Alle keuze in raamdecoratie voor je badkamer of keuken

Bij Decorette heb je volop keuze in Toppoint raamdecoratie voor je badkamer of keuken. Welke raamdecoratie je ook wilt, er is altijd een vochtbestendige variant. Van paneelgordijnen, rolgordijnen, plissés, Duette®Shades en vouwgordijnen tot jaloezieën, gordijnen, verticale lamellen en in-betweens.

Advies, meten en plaatsen door Decorette

Bekijk hierboven de vochtbestendige raamdecoratie van Toppoint. Kom naar Decorette voor gespecialiseerd advies over vochtbestendige raamdecoratie. Het opmeten en plaatsen van raamdecoratie kunnen onze vakmensen ook voor je uit handen nemen. Neem snel contact op met een van onze Decorette-winkels. Onze vakmensen helpen je graag verder. En je krijgt persoonlijk interieuradvies van onze stylisten! Kom langs of plan direct een woondate.

Goed advies nodig? Maak een afspraak of ga langs bij een Decorette winkel bij jou in de buurt.