Zonreflecterende raamdecoratie

Filter je licht eenvoudig

 

Zonreflecterende raamdecoratie:

Vouwgordijnen

Plisségordijnen

Duette®Shades

Gordijnen

Rolgordijnen

Versus® gordijnen

Jaloezieën

Lamellen

Paneelgordijnen

EasyClick

 

Teveel licht filter je snel met raamdecoratie

De zon in huis is heerlijk, maar te veel zonlicht is minder fijn. Het wordt al snel erg warm. Bovendien is het vervelend als zonlicht in het beeldscherm van je computer of tv schijnt. Met de juiste raamdecoratie van Toppoint doe je daar eenvoudig iets aan. Bij Decorette weten we er alles van.

Geen storende lichtinval op je beeldschermen

Een gordijn of jaloezie filtert het licht of past de lichtinval aan. Zo voorkom je hinderlijk fel licht en blijft je computerscherm of tv-scherm goed leesbaar. Met de juiste raamdecoratie kun je nog steeds naar buiten kijken en genieten van het daglicht. Alleen is de felheid van het buitenlicht minder. Met raamdecoratie verminder je ook de binnenkomende warmte en houd je het binnen aangenaam koel. Je regelt het helemaal zoals jij dat wilt.

Reflecterende coatings

Met de collectie van Toppoint bieden we je bij Decorette veel keuze uit raamdecoratie met een zonreflecterende werking. Zo zijn er de Scala® en Silva® jaloezieën en verticale lamellen. Die kun je eindeloos kantelen, naarmate het zonlicht naar binnen schijnt. De Toppoint plissés en Duette®Shades schuif je overal voor het raam open en dicht. Verder heeft een deel van de rolgordijnen, vouwgordijnen en gordijnstoffen van Toppoint een reflecterende coating om de warmte en het zonlicht uit je huis of kantoor te houden. Alle stoffen hebben een verschillende lichtdoorlatendheid. Zo kies je zelf welke lichtinval je wilt voor jouw werkplek of woonruimte.

Advies, meten en plaatsen door Decorette

Heb je vragen? Kom naar een Decorette winkel bij jou in de buurt voor gespecialiseerd advies over zonreflecterende raamdecoratie. Het opmeten en plaatsen van raamdecoratie kunnen onze vakmensen ook voor je uit handen nemen. Neem snel contact op met een van onze Decorette-winkels. Onze vakmensen helpen je graag verder. En je krijgt persoonlijk interieuradvies van onze stylisten! Kom langs of plan direct een woondate.

Goed advies nodig? Maak een afspraak of ga langs bij een Decorette winkel bij jou in de buurt.