Duette®Shades

3

stappen

'Kies uw stof en model, uw Toppoint dealer doet de rest'

 

Toppoint Duette®Shades, past overal

Toppoint Duette®Shades, overal te plaatsen & in elke gewenste stand te openen. Met unieke honingraatstructuur, geschikt voor vrijwel elk type raam. Duette®Shades zijn er in drie plooibreedtes, 25, 32 en 64 mm.
Transparante Duette®Shades: Het iets gedimde daglicht komt vrij de kamer binnen. U kunt prima naar buiten kijken; van buiten naar binnen zie je contouren. Perfect tegen inkijk overdag.
Semi-transparante Duette®Shades: Privacy voor zowel overdag als ’s avonds. Afhankelijk van uw stofkeuze komt het daglicht gedimd binnen.
Verduisterende Duette®Shades: De oplossing voor een goede nachtrust. Verduisterende Duette®Shades laten geen licht door.

Uw Toppoint dealer adviseert u graag over de mogelijkheden.

 

Duette®Shades, verschillend te openen

Duette®Shades zijn elegant en ontzettend functioneel. Ze zijn namelijk geschikt voor vrijwel elke raamsituatie dankzij de technieken die we gebruiken bij onze Duette®Shades-modellen.

1) Top-down: De stof schuift van bovenaf naar beneden
2) Top-down bottom-up: Zowel van boven- als van onderaf openschuiven en sluiten, voor zwevend effect op bijv. ooghoogte
3) Top-down met 2 soorten stof: De stoffen kunnen individueel van boven naar beneden geschoven worden
4) Bottom-up met 2 soorten stof: De stoffen kunnen individueel van onder naar boven geschoven worden

'Perfect tegen inkijk, op ooghoogte'

 

Het gemak van elektrische bediening

Bedien uw Toppoint Duette®Shades  heel makkelijk met 1 druk op de knop. Dat kan met elektrische bediening. Geen aansluitpunt? Geen punt. De Duette®Shades kunnen zowel met als zonder bedrading aangesloten worden. Toppoint levert motoren van Brel en Somfy. Wilt u dat ook? Kies dan bijvoorbeeld voor een Brel motor. Deze optie kan al vanaf € 125,-.

Heeft u meerdere Toppoint Duettes? Ook deze kunt u met één afstandsbediening aansturen, zowel gelijktijdig als afzonderlijk. Een afstandsbediening wordt altijd meegeleverd.

Wilt u uw Toppoint Duette®Shades via een app bedienen? Dit kan met vele soorten Hubs. Optimaal gebruik maken van alle functionaliteiten kan met een Brel Home Hub. Nog geen HUB? U kunt uw Brel HUB online bestellen. Dat kan hier.

Klantervaring

“Voor mijn hoge ramen adviseerde De Bossche Tapijtschuur in Den Bosch om Duette®Shades te combineren met gordijnen, prachtig resultaat en perfect voor mijn privacy”.

Mw. Reinaerts

 

Duette®Shades en EasyClick, perfect bij draai-kiep ramen

Duette®Shades & EasyClick de ideale raamdecoratie, monteren zonder boren of schroeven. In het EasyClick frame kunt u ook kiezen voor een mooie combinatie van een verduisterende en niet-verduisterende stof, 2 in 1. De beste verduistering? Kies dan voor EasyClick met Duette®Shades, een raamproduct dat naadloos aansluit.

'Mooi bij draai-kiep ramen, zonder boren'

Voor elk raam dezelfde Duette®Shades

Toppoint Duette®Shades zijn er in meer dan 150 stoffen

'Kies uw stof en afwerking, uw Toppoint dealer doet de rest'

2 lelie
11 kiezel
6 linnen
13 beton
7 jute
8 taupe
14 grijs
15 lei
12 zilver
wit3
wit6
zand1
zand6
zand8
bruin1
donkertaupe3
donkertaupe1

TruFit®, als EasyClick niet mogelijk is

EasyClick met Duette® is de mooiste oplossing voor draaikiepramen maar soms is het niet mogelijk om deze te plaatsen. Ook dan heeft Toppoint een oplossing voor u, TruFit®. Bij dit systeem worden er zijprofielen op de ruit geplakt om vervolgens de 25 mm Duette®Shades hier tussen te plaatsen. Uw Toppoint dealer informeert u hier graag over.

Isolerend

De honingraatstructuur van Duette®Shades zorgt voor uitstekende isolerende werking. Deze kan resulteren in een energiebesparing tot wel 25%. Doordat binnenin deze gordijnen een stilstaande luchtlaag ontstaat, houdt het de warmte binnen of juist buiten de deur. Maak vrijblijvend een afspraak voor goed advies.

 

Combineer met gordijnen

Meerdere lagen raamdecoratie is een must. Gecombineerde raamdecoratie geeft uw interieur extra luxe en een warmere uitstraling. Ook heeft het toepassen van meerdere lagen raamdecoratie voordelen. Combineert u bijvoorbeeld de Duette®Shades met (in-between) gordijnen dan kunt u op elk gewenst moment de lichtinval en privacy naar wens regelen. Met een dubbele laag raamdecoratie creëert u ook een betere akoestiek en isolatie.

Goed advies? Kom langs bij één van onze dealers of maak direct een afspraak.

 

'Veel voordelen met 2 lagen raamdecoratie'

 

Toppoint is verkrijgbaar bij de betere woonwinkels

Er is altijd wel een woonwinkel bij u in de buurt. Bekijk onze verkooppunten of maak direct een afspraak bij uw woonspecialist.

'Ook voor speciale ramen'

Duette®Shades combineren perfect met:

Gordijnen

In-betweens

Transparante gordijnen

 

Meer lezen? Lees onze blogs en laat u inspireren

Duette®Shades voor warmte-isolatie

Ronding in uw raam? Kies voor Duette®Shades