Duo rolgordijnen

3

stappen

'Kies uw stof en afwerking. Uw Toppoint dealer doet de rest'

Details matter

 

De juiste sfeer creëren met duo-rolgordijnen

Bent u op zoek naar een echte blikvanger voor uw interieur? Dan zijn duo-rolgordijnen dé perfecte raamdecoratie. Duo-rolgordijnen bestaan uit twee stoflagen; een transparante en een niet-transparante stof. Daardoor wordt het nog gemakkelijk om de juiste sfeer te creëren in uw woning. Want of het nu een heldere of bewolkte dag is, zomer of winter, door deze verschillende stofsoorten kunt u de gordijnen naar wens instellen. Hiermee bepaalt u dus zelf precies de hoeveelheid warmte of licht in uw interieur. Ons assortiment van duo-rolgordijnen omvat veel verschillende kleuren en stoffen zodat u altijd dé perfecte combinatie voor uw ruimte kunt laten maken met de Toppoint duo-rolgordijnen. Op zoek naar een verticale 2-in-1 oplossing? Kijk dan eens naar ons Versus® gordijn, een prachtige kamerhoge raamdecoratie die licht filtert maar ook verduistert.

 

Stel uw duo-rolgordijn tot in detail samen

Indien u uw duo-rolgordijn bij ons op maat laat maken, kan in principe ieder afwerkingsdetail afgestemd worden naar keuze. U kunt bijvoorbeeld aangeven hoe u de kapjes, steunen maar ook de bedieningsketting afgewerkt wilt hebben. Maatwerk tot in detail, mede mogelijk door het ruime keuze aanbod in afwerkingen bij onze duo-rolgordijnen.

'Dé 2 in 1 oplossing'

 

Elektrische duo-rolgordijnen, het kan!

Onze gehele collectie duo-rolgordijnen is elektrisch bedienbaar te maken. Wat is er makkelijker dan met 1 druk op de knop uw rolgordijnen bedienen. Geen aansluitpunt? Geen punt. De rolgordijnen kunnen zowel met als zonder bedrading aangesloten worden. Toppoint levert motoren van Brel en Somfy. Ook meerdere rolgordijnen kunt u met één afstandsbediening aansturen, zowel gelijktijdig als afzonderlijk. Wij leveren altijd een afstandbediening. Heeft u een HUB zoals Homey of Klik aan klik uit? Koppel moeiteloos Toppoint raamdecoratie. Deze optie is er al vanaf € 125,-. Maak vrijblijvend een afspraak.

Toppoint rolgordijnen zijn er in meer dan 300 stoffen

'Kies uw stoffen en afwerking. Uw Toppoint dealer doet de rest'

rolgordijn 5120
rolgordijn 4021
rolgordijn 4022
rolgordijn 4055
rolgordijn 5108
rolgordijn 4054
rolgordijn 8638b
rolgordijn 9658
rolgordijn 8648
rolgordijn 9649
rolgordijn 4766
rolgordijn 8670
rolgordijn 5358
rolgordijn 4766b
rolgordijn 2333
rolgordijn 2537
rolgordijn 5129
rolgordijn 2625b
rolgordijn 2525
rolgordijn 8624b
rolgordijn 4774
rolgordijn 5127
rolgordijn 4762
rolgordijn 4773
rolgordijn 1433
rolgordijn 8655

Goed advies? Kom langs bij één van onze dealers of maak direct een afspraak.

Klantervaring

“MrWoon in Voorburg adviseerde mij om een verduisterend rolgordijn te combineren met een in-between. Nooit gedacht dat het zo’n mooi resultaat zou opleveren”.

Mw. de Jong

 

Toppoint is verkrijgbaar bij de betere woonwinkels

Er is altijd wel een woonwinkel bij u in de buurt. Bekijk onze verkooppunten of maak direct een afspraak bij uw woonspecialist.

Duo rolgordijnen combineren perfect met:

Gordijnen

In-betweens

 

Meer lezen? Lees onze blogs en laat u inspireren

Duo-rolgordijnen als eyecatcher in het interieur

Combineer eens met een rolgordijn