Duo rolgordijnen

3

stappen

'Kies uw stof en afwerking. Uw Toppoint dealer doet de rest'

Details matter

 

De juiste sfeer creëren met duo-rolgordijnen

Bent u op zoek naar een echte blikvanger voor uw interieur? Dan zijn duo-rolgordijnen dé perfecte raamdecoratie. Duo-rolgordijnen bestaan uit twee stoflagen; een transparante en een niet-transparante stof. Daardoor wordt het nog gemakkelijk om de juiste sfeer te creëren in uw woning. Want of het nu een heldere of bewolkte dag is, zomer of winter, door deze verschillende stofsoorten kunt u de gordijnen naar wens instellen. Hiermee bepaalt u dus zelf precies de hoeveelheid warmte of licht in uw interieur. Ons assortiment van duo-rolgordijnen omvat veel verschillende kleuren en stoffen zodat u altijd dé perfecte combinatie voor uw ruimte kunt laten maken met de Toppoint duo-rolgordijnen. Op zoek naar een verticale 2-in-1 oplossing? Kijk dan eens naar ons Versus® gordijn, een prachtige kamerhoge raamdecoratie die licht filtert maar ook dimt.

 


 

 


 

Stel uw duo-rolgordijn tot in detail samen

Indien u uw duo-rolgordijn bij ons op maat laat maken, kan in principe ieder afwerkingsdetail afgestemd worden naar keuze. U kunt bijvoorbeeld aangeven hoe u de kapjes, steunen maar ook de bedieningsketting afgewerkt wilt hebben. De massief aluminium onderlat is er in wit, geanodiseerd aluminium en zwart. Maatwerk tot in detail, mede mogelijk door het ruime keuze aanbod in afwerkingen bij onze duo-rolgordijnen.

'Dé 2 in 1 oplossing'

 

Elektrische duo-rolgordijnen, het kan!

Onze gehele collectie duo-rolgordijnen is elektrisch bedienbaar te maken. Elektrische bediening zonder kopzorgen. Wat is er makkelijker dan met 1 druk op de knop uw rolgordijnen bedienen. Kies dan voor elektrische bediening. Geen aansluitpunt? Geen punt. De rolgordijnen kunnen zowel met als zonder bedrading aangesloten worden. Toppoint levert motoren van Brel en Somfy. Wilt u dat ook? Kies dan bijvoorbeeld voor een Brel motor. Deze optie kan al vanaf € 125,-.

Ook meerdere rolgordijnen kunt u met één afstandsbediening aansturen, zowel gelijktijdig als afzonderlijk. Wij leveren altijd een afstandsbediening.

Wilt u uw elektrische rolgordijnen via een app bedienen? Dit kan met vele soorten Hubs. Optimaal gebruik maken van alle functionaliteiten kan met een Brel Home Hub. Nog geen HUB? U kunt uw Brel HUB online bestellen. Dat kan hier.

Toppoint duo rolgordijnen, ook in linnen look

'Kies uw stoffen en afwerking. Uw Toppoint dealer doet de rest'

rolgordijn 5120
rolgordijn 4021
rolgordijn 4022
rolgordijn 4055
rolgordijn 5108
rolgordijn 4054
rolgordijn 8638b
rolgordijn 9658
rolgordijn 8648
rolgordijn 9649
rolgordijn 4766
rolgordijn 8670
rolgordijn 5358
rolgordijn 4766b
rolgordijn 2333
rolgordijn 2537
rolgordijn 5129
rolgordijn 2625b
rolgordijn 2525
rolgordijn 8624b
rolgordijn 4774
rolgordijn 5127
rolgordijn 4762
rolgordijn 4773
rolgordijn 1433
rolgordijn 8655

Goed advies? Kom langs bij één van onze dealers of maak direct een afspraak.

Klantervaring

“MrWoon in Voorburg adviseerde mij om een duo rolgordijn te combineren met een overgordijn. Nooit gedacht dat het zo’n mooi resultaat zou opleveren”.

Mw. de Jong

 

Toppoint is verkrijgbaar bij de betere woonwinkels

Er is altijd wel een woonwinkel bij u in de buurt. Bekijk onze verkooppunten of maak direct een afspraak bij uw woonspecialist.

Duo rolgordijnen combineren perfect met:

Overgordijnen

In-betweens