Contact

Een schuifhordeur voor schuifpuien


De schuifhordeur heeft veel weg van de plisséhordeur maar zorgt voor een betere ventilatie en je kunt er beter doorheen kijken. Ook is de schuifhordeur zeer geschikt voor grote oppervlakten, denk bijvoorbeeld aan een schuifpui in de woonkamer.

Alle voordelen van de schuifhordeur op een rij

Een schuifhordeur bestaat uit een zijwaarts schuivend vast hor frame en is uitermate geschikt voor zeer grote oppervlakten, zoals een schuifpui. Door toepassingen van de modernste materialen loopt de schuifhordeur zeer licht over de geleiderail. Bij de Toppoint schuifhordeur zitten er zelfs remmetjes op de eindposities om te voorkomen dat de wind de deur openschuift. Door de zeer sterke constructie van de schuifhor maakt deze hor ook bij zeer grote afmetingen een vrij zicht naar buiten mogelijk. De borstelafdichting zorgt rondom voor een perfecte afdichting.

Bestel de schuifhordeur in iedere gewenste RAL kleur

Standaard zijn de schuifhordeuren leverbaar in een vijftal profielkleuren. Optioneel kan men kiezen uit iedere gewenste RAL kleur. Door de zeer slimme constructie zijn afmetingen tot 2 meter breed en 3 meter hoog mogelijk. Is uw deuropening nog groter? Dan kunnen we twee deuren naar elkaar toe laten sluiten.

Kies uit verschillende soorten horrengaas voor uw schuifhordeur

De Toppoint schuifhordeur wordt standaard geleverd met grijs of zwart gaas. Optioneel kan gekozen worden voor het zeer transparante Transpatec® gaas. Meer weten over de verschillende soorten horrengaas? Bekijk dan ons horrengaas overzicht.

 


Contactformulier

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.