Contact

Een Toppoint rolhor voor standaard ramen en dakramen


Wilt u een hor voor een dakraam of een raam dat naar buiten of binnen open draait? Kies dan voor een rolhor. De rolhor schuift heel gemakkelijk naar boven en beneden. Liever een luxere variant? Kies dan voor een elektrische bedienbare rolhor. Dit is ook erg handig als de hor voor een heel groot/hoog raam wordt plaatst. In de winter kan de rolhor gewoon blijven zitten.

De voordelen van Toppoint rolhorren

Een groot voordeel van een rolhor is, dat u deze gewoon kunt oprollen wanneer u hem niet gebruikt. Rolhorren kunnen zowel binnen als buiten geplaatst worden, afhankelijk van de draairichting van het raam. Naar wens kunnen we de rolhor vanzelf gecontroleerd naar boven laten rollen of u schuift hem met de hand naar boven. Doordat we verschillende uitvoeringen beschikbaar hebben, kunt u de rolhor zowel op een standaard raam als op dakramen toepassen. Alle rolhorren van Toppoint zijn zodanig samengesteld dat deze met speciale tape bevestigd kunnen worden. Hierdoor hoeft u niet te schroeven.

Een rolhor voor ramen die naar binnen of buiten openen

Bij een raam die naar buiten opent, wordt de rolhor in de meeste gevallen aan de binnenzijde tegen het kozijn gemonteerd. De afsluiting geschiedt d.m.v. een borstelafdichting die tegen het kozijn of op de vensterbank afdicht. Bij een raam dat naar buiten opent of een draaikiep raam, zal de rolhor altijd aan de buitenzijde geplaatst moeten worden.

Rolhorren op maat voor dakramen

Ook voor dakramen heeft Toppoint verschillende rolhorren mogelijk afhankelijk van de afmetingen en de situatie. In de meeste gevallen wordt een rolhor bij dakramen tegen het dakbeschot rondom de raamopening geplaatst.

Elektrisch bedienbare rolhorren, voor ultiem gemak!

Een extra mogelijkheid is om de rolhorren met een elektrische bediening te leveren. Dit is mogelijk tot zeer grote oppervlakten. De motoren kunnen voorzien worden van een snel loopfunctie die ervoor zorgt dat de het openen zeer snel gaat. Wanneer de rolhor bij het sluiten op een obstakel stuit stopt de motor meteen en gaat dan weer vanzelf naar boven.

Rolhorren in de slaapkamer plaatsen

Wilt u graag een rolhor in de slaapkamer plaatsen? Bijvoorbeeld voor het luchten van de dekens. Dan bestaat de mogelijkheid om de rolhor op een bepaalde positie vast te zetten door middel van een tussenstop. Bij zeer hoge (dak)ramen wordt deze toepassing ook wel gebruikt zodat voor het bedienen van het raam de hor niet helemaal naar boven bediend hoeft te worden.

Rolhorren voor extra hoge ramen

Indien u extra hoge ramen heeft en hier graag een rolhor op wilt plaatsen, dan is dit mogelijk. Om de bediening te vergemakkelijken is het mogelijk om de rolhor samen met een trekstang of trekkoord te leveren. Hierdoor is de rolhor in de bovenste positie bereikbaar zonder bijvoorbeeld een trap te hoeven gebruiken.

10 redenen om te kiezen voor een rolhor

  • De rolhorren zijn zowel voor standaard, grote, hoge -en draaikiep ramen beschikbaar.
  • De rolhorren kunnen zowel binnen als buiten geplaatst worden.
  • De rolhorren kunnen op verschillende manieren bediend worden.
  • De rolhorren zijn zelfs elektrisch bedienbaar te maken.
  • De rolhorren zijn voorzien van een borstelafdichting voor een perfecte afsluiting.
  • De rolhorren zijn voorzien van een speciale gaasopsluiting, zodat de rolhor op z’n plaats blijft.
  • De rolhorren kunnen op iedere gewenste positie vastgezet worden.
  • De rolhorren kunnen volledig opgerold worden waardoor het gaas van de rolhor niet meer zichtbaar is.
  • De rolhorren zijn mogelijk met verschillende soorten gaas, waaronder Transpatec gaas.
  • De rolhorren zijn voorzien van speciale tape waardoor u niet hoeft te schroeven.

Contactformulier

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.