Kies voor elektrisch gemak

Geen aansluitpunt? Geen punt

 

Elektrisch bedienbare raamdecoratie:

Vouwgordijnen

Plisségordijnen

Duette®Shades

Jaloezieën

Rolgordijnen

Motoren powered by Brel

Toppoint heeft er bewust voor gekozen om de motoren bij Brel, een gespecialiseerde motoren bouwer, af te nemen. Wanneer u uw Toppoint raamdecoratie i.c.m. een HUB via mobiel of tablet wilt bedienen, treft u tussen de verschillende namen ‘Brel’ aan. Dit is de motor welke uw Toppoint raamdecoratie product bedient. Heel makkelijk.

Kom naar uw Toppoint dealer voor een demonstratie

Kies voor het gemak van elektrische bediening. Bij uw Toppoint dealer kunt u aan den lijve ondervinden hoe eenvoudig dit is.

Toppoint – powered by Brel, via uw eigen HUB

• Kiest u voor elektrisch bedienbare raamdecoratie van Toppoint dan kiest u voor perfectie én tegen de beste prijs
• Bedienbaar met een Toppoint afstandsbediening. Los leverbaar & als wandschakelaar
• Heel eenvoudig te koppelen met eindeloos veel HUBs welke reeds in huis aanwezig zijn of vrij verkrijgbaar zijn.
Zo heeft u aan één HUB voldoende, uw Toppoint dealer adviseert u.

brel home 

Elektrisch bedienbare vouwgordijnen

Vouwgordijnen kunnen ook elektrisch bediend worden. Het systeem is uitgevoerd met een 12V- of een 230V-motor en kan zowel individueel als centraal bediend worden. Dat maakt het zelfs mogelijk om vouwgordijnen op moeilijk bereikbare plaatsen gemakkelijk te bedienen. De draadloze bediening is mogelijk via een hand- of wandzender.

Elektrisch bedienbare (duo)rolgordijnen

Rolgordijnen kunnen elektrisch bediend worden met 8 volt, 12 volt en 230 volt motoren. Al deze motoren zijn bedienbaar met de afstandsbediening of wandzender. Alleen de 230 volt motor is mogelijk met bediening d.m.v. een draaischakelaar. De afstandsbediening van Toppoint is altijd 15-kanaals.

Elektrisch bedienbare Toppoint Duette® Shades en plissés

Toppoint Duette® Shades en plissés kunnen ook worden voorzien met een 12V-motor. Alle motoren bevatten een geïntegreerde ontvanger en de bediening is altijd draadloos. Als u dat wilt, kunnen meerdere plisségordijnen gelijktijdig maar ook afzonderlijk met één afstandsbediening aangestuurd worden.

Elektrisch bedienbare jaloezieën

De Scala® aluminium jaloezieën 25 worden altijd voorzien van een 12 volt motor en ingebouwde ontvanger. Scala® 50 mm en 70 mm aluminium jaloezie kunnen met 12 volt en 230 volt motor geleverd worden. Beide motoren kunnen een Scala® jaloezie met een breedte tot 690 cm bedienen.

Alle jaloezieën zijn bedienbaar door middel van een HUB of afstandsbediening. Zet uw jaloezieën met een druk op de knop op de juiste hoogte en/of in de juiste stand.

Advies, meten en plaatsen door de vakman

Kom naar de Toppoint dealer voor gespecialiseerd advies over elektrische raamdecoratie. Het opmeten en plaatsen van raamdecoratie kunnen onze woonspecialisten ook voor u uit handen nemen. Maak een afspraak met de Toppoint dealer voor advies, meten en plaatsen.

Advies nodig? Maak een afspraak of ga langs bij uw Toppoint verkooppunt.