Kies voor elektrisch gemak

Geen aansluitpunt? Geen punt

 

Elektrisch bedienbare raamdecoratie:

Vouwgordijnen

Plisségordijnen

Iso Plissé® gordijnen

Jaloezieën

Rolgordijnen

Duo rolgordijnen

 

Motoren powered by Brel

Toppoint heeft er bewust voor gekozen om de motoren bij Brel, een gespecialiseerde motoren bouwer, af te nemen. Wanneer u uw Toppoint raamdecoratie i.c.m. een HUB via mobiel of tablet wilt bedienen, treft u tussen de verschillende namen ‘Brel’ aan. Dit is de motor welke uw Toppoint raamdecoratie product bedient. Heel makkelijk.

Kom naar uw Toppoint dealer voor een demonstratie

Kies voor het gemak van elektrische bediening.
Bij uw Toppoint dealer kunt u aan den lijve ondervinden hoe eenvoudig dit is.

 

Toppoint – powered by Brel

• Kiest u voor elektrisch bedienbare raamdecoratie van Toppoint dan kiest u voor perfectie én tegen de beste prijs.
• Bedienbaar met een Toppoint afstandsbediening, deze wordt altijd mee geleverd.
• Uw elektrische raamdecoratie met een app bedienen? Dat kan met vele soorten HUBs. Wilt u optimaal gebruik maken van alle functionaliteiten? Dat kan via een Brel Home HUB.

Brel HUB direct te bestellen

Heeft u nog geen HUB? Bij Toppoint bestelt u nu online uw Brel HUB voor scherpe prijs. Bestel uw HUB hier.

Elektrisch bedienbare vouwgordijnen

Vouwgordijnen kunnen worden voorzien van elektrische bediening. Het systeem is uitgevoerd met een 12V- of een 230V-motor en kan zowel individueel als centraal bediend worden. Dat maakt het zelfs mogelijk om vouwgordijnen op moeilijk bereikbare plaatsen gemakkelijk te bedienen. De draadloze bediening is mogelijk via een hand- of wandzender.

Elektrisch bedienbare (duo)rolgordijnen

Rolgordijnen kunnen elektrisch bediend worden via een 8V-motor. Deze motoren zijn voorzien van een geïntegreerde oplaadbare accu en de bediening kan draadloos of d.m.v. een draaischakelaar bedient worden.
De afstandbediening van de rolgordijnen is 15-kanaals.

Elektrisch bedienbare Toppoint Duette® Shades en plissés

Toppoint Duette® Shades en plissés kunnen ook worden voorzien met een 12V-motor. Alle motoren bevatten een geïntegreerde ontvanger en de bediening is altijd draadloos. Als u dat wilt, kunnen meerdere plisségordijnen gelijktijdig maar ook afzonderlijk met één afstandsbediening aangestuurd worden. Zowel het top-down als top-down bottom-up model is elektrisch bedienbaar.

Elektrisch bedienbare jaloezieën

De Scala® aluminium jaloezieën 25 worden uitgevoerd met een 12V-motor. De aluminium jaloezieën Scala® 50, tot wel 690 cm breed, worden voorzien van een 230V-motor. De Scala® 50 kan ook uitgevoerd worden met de OTE 12V-motor (met ingebouwde accu). Beide jaloezieën kunnen zowel met een wandschakelaar als met een afstandsbediening bestuurd worden. De 50 mm Silva® houten jaloezieën worden uitgevoerd met een 230V-motor. Hierbij kunt u kiezen voor een afstandsbediening of bediening via uw HUB.

Instructiefilm

Instructie bi-directionele motor afstellen

 

Advies, meten en plaatsen door de vakman

Kom naar de Toppoint dealer voor gespecialiseerd advies over elektrische raamdecoratie. Het opmeten en plaatsen van raamdecoratie kunnen onze woonspecialisten ook voor u uit handen nemen. Maak een afspraak met de Toppoint dealer voor advies, meten en plaatsen.

Advies nodig? Maak een afspraak of ga langs bij uw Toppoint verkooppunt.