Kies voor elektrisch gemak

Geen aansluitpunt? Geen punt

 

Elektrisch bedienbare raamdecoratie:

Vouwgordijnen

Plisségordijnen

Duette®Shades

Jaloezieën

Rolgordijnen

Kom naar uw Toppoint dealer voor een demonstratie

Kies voor het gemak van elektrische bediening. Bij uw Toppoint dealer kunt u aan de lijve ondervinden hoe eenvoudig dit is.

Toppoint – powered by Brel, via uw eigen HUB

• Kiest u voor elektrisch bedienbare raamdecoratie van Toppoint dan kiest u voor perfectie én tegen de beste prijs
• Bedienbaar met een Toppoint afstandsbediening. Los leverbaar & als wandschakelaar
• Heel eenvoudig te koppelen met eindeloos veel HUBs welke reeds in huis aanwezig zijn of vrij verkrijgbaar zijn.
Zo heeft u aan één HUB voldoende, uw Toppoint dealer adviseert u.

 

Motoren powered by Brel

Toppoint heeft er bewust voor gekozen om de motoren bij Brel, een gespecialiseerde motoren bouwer, af te nemen. Wanneer u uw Toppoint raamdecoratie via mobiel of tablet wilt bedienen, treft u tussen ‘mijn apparaten’ ‘Brel’ aan. Dit is de motor welke uw Toppoint raamdecoratie product bedient. Heel makkelijk.

Elektrisch bedienbare vouwgordijnen

Vouwgordijnen kunnen worden voorzien van elektrische bediening. Het systeem is uitgevoerd met een 12V- of een 230V-motor en kan zowel individueel als centraal bediend worden. Dat maakt het zelfs mogelijk om vouwgordijnen op moeilijk bereikbare plaatsen gemakkelijk te bedienen. De draadloze bediening is mogelijk via een hand- of wandzender.

Elektrisch bedienbare (duo)rolgordijnen

Rolgordijnen kunnen elektrisch bediend worden via een 8V-motor. Deze motoren zijn voorzien van een geïntegreerde oplaadbare accu en de bediening kan draadloos of d.m.v. een draaischakelaar bedient worden.
De afstandbediening van de rolgordijnen is 15-kanaals.

Elektrisch bedienbare Toppoint Duette® Shades en plissés

Toppoint Duette® Shades en plissés kunnen ook worden voorzien met een 12V-motor. Alle motoren bevatten een geïntegreerde ontvanger en de bediening is altijd draadloos. Als u dat wilt, kunnen meerdere plisségordijnen gelijktijdig maar ook afzonderlijk met één afstandsbediening aangestuurd worden.

Elektrisch bedienbare jaloezieën

De Scala® aluminium jaloezieën 25 worden uitgevoerd met een 12V-motor. De aluminium jaloezieën Scala® 50, tot wel 690 cm breed, worden voorzien van een 230V-motor. De Scala® 50 kan ook uitgevoerd worden met de OTE 12V-motor (met ingebouwde accu). Beide jaloezieën kunnen zowel met een wandschakelaar als met een afstandsbediening bestuurd worden. De 50 mm Silva® houten jaloezieën worden uitgevoerd met een 230V-motor. Hierbij kunt u kiezen voor een afstandsbediening of bediening via uw HUB.

Advies, meten en plaatsen door de vakman

Kom naar de Toppoint dealer voor gespecialiseerd advies over elektrische raamdecoratie. Het opmeten en plaatsen van raamdecoratie kunnen onze woonspecialisten ook voor u uit handen nemen. Maak een afspraak met de Toppoint dealer voor advies, meten en plaatsen.

Advies nodig? Maak een afspraak of ga langs bij uw Toppoint verkooppunt.