Contact


Exclusief horrengaas in ons Toppoint horren assortiment

Standaard worden al onze horren voorzien van grijs of zwart glasvezelgaas met een kunststof ommanteling. Naast ons standaard gaas, beschikken we ook over het unieke Transpatec® gaas. Transpatec® is zeer transparant gaas. Heeft u last van hooikoorts? Dan hebben we speciaal Transpatec® pollenwerend gaas. Heeft u huisdieren? Ook hier hebben we een oplossing voor, kies in dit geval voor ons speciale huisdieren gaas, dit gaas is namelijk enorm scheurvast.

FG Gaas

 

     STANDAARD GRIJS GAAS 
     • Open vlak 66%
     • Glasvezel met PVC coating

 

FA gaas
     STANDAARD ANTRACIET GAAS
     • Open vlak 66%
     • Glasvezel met PVC coating

 

Wilt u zeer transparant gaas? Kies voor Transpatec® 

Dit wereldwijde gepatenteerd gaas is uniek. Gemaakt uit een hightech vezel die, zeer dun en nagenoeg onzichtbaar is. Bovendien heeft Transpatec® horrengaas een enorm hoge luchtdoorstroom (tot wel 40% meer ventilatie dan standaard gaas). Verder is door de speciale weeftechniek het gaas scheurvast en gaat het langer mee dan standaard glasvezelgaas.

TFP Gaas 

Last van hooikoorts? Kies ons Transpatec® pollenwerend gaas

Op basis van het bovengenoemde gaas is een volledig nieuw pollenwerend gaas ontwikkeld met dezelfde eigenschappen. Door een nog fijnere weeftechniek en een speciale behandeling van het gaas wordt meer dan 90% van de pollen tegengehouden terwijl de ventilatie blijft gewaarborgd. Ideaal natuurlijk om de pollen buiten de deur te houden, zeker wanneer u last heeft van hooikoorts.

PIA gaas

Heeft u huisdieren? Kies voor ons extra sterk “Petscreen” gaas

Ons "Petscreen" gaas wordt ook wel huisdierengaas genoemd. Dit gaas is enorm scheurvast en wel 7 maal sterker dan gewoon horrengaas. Hierdoor is dit gaas zeer geschikt voor horren in de buurt van kleine kinderen en huisdieren.

PA Gaas


Contactformulier

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.