Finesse pvc jaloezieën

4

kleuren

Finesse PVC jaloezieën zijn brandvertragend én perfect voor in vochtige ruimtes.

 

Finesse Jaloezie, de uitstraling van hout en de voordelen van kunsstof

De Finesse jaloezie is een PVC jaloezie met de uitstraling van hout en de voordelen van kunststof. Hierdoor is deze raamdecoratie geschikt voor zowel de badkamer als de keuken. De Finesse jaloezie is verkrijgbaar in 50 mm lamellen. Deze raamdecoratie kan heel goed gecombineerd worden met gordijnen. Dit geeft uw interieur een warmere, luxere uitstraling en is bovendien prettig voor de akoestiek in de ruimte.

De finesse jaloezie kent vele voordelen

Finesse jaloezieën zijn geschikt voor draai- en kiepramen want ze worden voor de kozijnen geplaatst. En ook al lijken deze jaloezieën wel op echt hout, toch zijn de lamellen volledig van kunststof gemaakt. Dit heeft als voordeel dat ze brandvertragend zijn en dat vocht er geen invloed op heeft. Deze jaloezieën kunnen dus gewoon in badkamers en keukens geplaatst worden. De Finesse jaloezieën zijn bovendien voorzien van een kindveilige techniek met een bedieningskoord dat gemakkelijk aan de muur of het kozijn gefixeerd kan worden zodat het koord op een veilige hoogte hangt.

Finesse jaloezie op maat

De Finesse jaloezie wordt standaard geleverd met een ladderkoord maar dit kan vervangen worden door een ladderband. De kleur van het ladderkoord of de ladderband wordt altijd afgestemd op de kleur van de lamellen zodat het een mooi geheel vormt. De bediening van de Finesse jaloezie is heel handig opgesplitst; het optrekkoord bevindt zich aan de rechterzijde en het tuimelkoord aan de linkerzijde. Uw Toppoint dealer laat u graag de producten zien en geeft u een offerte op maat. Maak uw afspraak voor een offerte op maat.

 

Finesse PVC jaloezieën combineren perfect met:

Gordijnen

In-betweens

Easyclick

 

Toppoint is verkrijgbaar bij de betere woonwinkels

Er is altijd wel een woonwinkel bij u in de buurt. Bekijk onze verkooppunten of maak direct een afspraak bij uw woonspecialist.

Meer lezen? Lees onze blogs en laat u inspireren:

Ladderband en/of ladderkoord?

Raamdecoratie in de keuken

EasyClick, zonder boren bevestigen