Geluid dempen met raamdecoratie

Perfecte akoestiek door raamdecoratie

 

Geluiddempende raamdecoratie:

Vouwgordijnen

Gordijnen

Jaloezieën

Plisségordijnen

Duette®Shades

Versus® gordijnen

EasyClick

Paneelgordijnen

Iso Reflex® lamellen

 

Geluid dempen? Wij weten hoe

In de meeste interieurs komen harde vloeren voor. Gecombineerd met de harde muren en plafonds ziet dat er wel fraai uit, maar het maakt van elke ruimte een klankkast. Om de akoestiek aangenamer te maken, kiest u voor raamdecoratie die geluiddempend is. Bij Toppoint heeft u daarin voldoende keus.

Raamdecoratie zorgt voor geluiddemping

Combineert u uw raamdecoratie, dan dempt u het geluid en zorgt u meteen voor een warmere uitstraling in de ruimte. U kunt hiervoor kiezen uit diverse producten van Toppoint zoals de Duette® Shades, rolgordijnen, vouwgordijnen en gordijnen, jaloezieën of de 2 in 1 oplossing, Versus® gordijnen. Laat u de gordijnen of gordijnstoffen van de raamdecoratie voeren, dan bereikt u het optimale effect in geluiddemping en ontstaat een prettige akoestiek in elke ruimte.

Advies, meten en plaatsen door de vakman

Kom naar de Toppoint dealer voor gespecialiseerd advies hoe u de perfecte akoestiek kan bereiken met de juiste raamdecoratie. Het opmeten en plaatsen van raamdecoratie kunnen onze woonspecialisten ook voor u uit handen nemen. Maak een afspraak met de Toppoint dealer voor advies, meten en plaatsen.

Goed advies nodig? Maak een afspraak of ga langs bij uw Toppoint verkooppunt.