Gordijnencollectie lente / zomer 2023

Volle aandacht voor de naturel tinten en de technische hoogstandjes!

GO NATURAL

De stijl, hotel Chique, de velours stoffen en de koper tinten maken deze lente/zomer plaats voor technisch geweven stoffen en naturel en betongroene tinten.

Daar waar we de ecru en de linnen tinten nu al een tijdje zien, worden nu ook de mossige en betongroene tinten steeds meer zichtbaar in onze interieurs.  Deze tinten, die we al toegevoegd hebben aan onze Scala® en Silva® jaloezieën collectie , worden nu ook goed vertegenwoordigd in onze lente/zomer gordijnencollectie van dit jaar.

Daarnaast kun je met deze hoogwaardige kunstwerken ook echt een statement maken in je interieur. Voor deze collectie hebben onze wevers al hun technische kennis en vaardigheden gebundeld tot deze prachtige design gordijnen.
 

 

 

TOT WEL 320 CM HOOG

Naast een aantal prachtige in-betweens zijn aan deze collectie ook zeer functionele verduisterende stoffen toegevoegd. Zowel 100% als gedeeltelijk verduisterend. Het voordeel van deze stoffen is de isolerende werking.

De huizen worden steeds hoger en ook hier is in het ontwerpen van deze collectie rekening mee gehouden. Dat betekend kamerhoge gordijnen tot wel 320 cm hoog!

Kies jij voor de kamerhoge Vik, de Ross in organisch katoen en gerecycled polyester of de chique, tweed-achtige Ralph? Voor een persoonlijk advies kun je altijd terecht bij één van onze partners.

 

 

VERKRIJGBAAR BIJ DE BETERE WOONWINKELS

Er is altijd een Toppoint partner bij jouw in de buurt. Bekijk onze verkooppunten of maak direct een afspraak.