Hordeuren

4

stappen

'Kies uw soort, kleur frame en type gaas en uw Toppoint dealer doet de rest'

Details matter

 

Voor elke deur het juiste Toppoint hor

Toppoint horren bieden optimale bescherming tegen insecten, zorgen voor perfecte ventilatie en worden op maat gemaakt. Zo is er altijd de juiste hor voor elk type deur in uw woning. Of de opening nu extra breed of juist heel hoog is. Doordat alle Toppoint hordeuren op maat worden gemaakt sluiten ze altijd perfect aan en blijven de kozijnen onbeschadigd. Bent u benieuwd naar wat mogelijk is en hoe onze hordeuren werken? Uw lokale specialist demonstreert graag de verschillende typen en kan u van passend advies voorzien. Maak een afspraak.

 

De Toppoint hordeur die past bij uw situatie

Toppoint heeft verschillende horren in haar assortiment waardoor er altijd wel een tussen zit die aansluit op uw wensen of situatie.

'Voor iedereen een passende Toppoint hordeur'

 

Toppoint plisséhordeur

De plisséhordeur is een veel gekozen insectenwering omdat deze voor vrijwel elke deur gebruikt kan worden. De Toppoint plisséhordeur kan eenvoudig en netjes opzij geschoven worden als u deze niet gebruikt. Deze insectenwering schuift niet uit zichzelf terug maar blijft stevig staan in de positie die u bepaalt. Omdat de hor wordt geplisseerd is het gaas sterker is dan vlak horrengaas. Het frame is verkrijgbaar in 12 mooie RAL kleuren.

 

Toppoint pendelhordeur

Als u kinderen of huisdieren heeft is de Toppoint pendelhordeur een goede optie. Deze hordeur kan naar binnen en naar buiten openen en zal zichzelf weer in de neutrale stand sluiten. Handig wanneer de kinderen of dieren vaak naar binnen en buiten gaan. Bij huisdieren raden wij aan om te kiezen voor huisdierengaas. Dit horrengaas is extra sterk en daardoor minder vatbaar voor de scherpe nagels van uw favoriete huisdier. Bij het frame van onze Toppoint pendelhordeur heeft u keus uit 5 RAL kleuren.

 

Toppoint scharnierende hordeur

Een variant op de pendelhordeur is de Toppoint scharnierende hordeur. Deze hordeur werkt hetzelfde als een gewone deur maar klapt in tegenstelling tot de pendelvariant maar naar één kant open. Ook deze Toppoint hordeur kan met verschillende soorten horrengaas worden geproduceerd. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor extra transparant gaas (TTA-gaas) of extra sterk petscreen. Het frame van deze hordeur is er in 5 RAL kleuren.

 

Toppoint schuifhordeur

Voor grote deuropeningen, zoals bijvoorbeeld bij een schuifpui, is de Toppoint schuifhordeur een goede oplossing. De standaard schuifhor kan tot 2 meter breed en 3 meter hoog worden gemaakt. Is uw deuropening breder dan de 2 meter? Dan laten we de twee deuren naar elkaar toe sluiten. De schuifhordeur kan evenals de andere horren volledig naar uw wensen worden samengesteld. Het frame van de Toppoint schuifhordeur is verkrijgbaar in 5 RAL kleuren.

 

Toppoint plisséhordeur

Toppoint plisséhordeur

Goed advies? Kom langs bij één van onze dealers of maak direct een afspraak.

 

Klantervaring

“Hordeuren en openslaande deuren, dat was een uitdaging. Bij Prisma Wonen in Veldhoven hadden ze de oplossing, de Toppoint dubbele pendeldeur. Erg blij mee”.

Dhr. van der Kraats

 

Toppoint is verkrijgbaar bij de betere woonwinkels

Er is altijd wel een woonwinkel bij u in de buurt. Bekijk onze verkooppunten of maak direct een afspraak bij uw woonspecialist.

Ramen en ruimtes

'Altijd een passende raamdecoratie'

Eigenschappen

'Doordacht door onze developers'

Toppoint hordeuren combineren perfect met:

Gordijnen

Jaloezieën

Vouwgordijnen

 

Meer lezen? Lees onze blogs en laat u inspireren

Horren houden insecten buiten

Hordeuren zijn er voor elke deur