HIER TE KOOP
vraag advies VRAAG ADVIES

Horren op maat gemaakt

Horren, op maat gemaakt voor jouw huis

Is het eenmaal mooi weer, dan leven we graag buiten. Of we gooien alles open om buiten naar binnen te laten. En daarmee komen ook alle pollen en insecten binnen. Vervelend of ronduit hinderlijk als je bijvoorbeeld last hebt van hooikoorts. Die hooikoorts kunnen we helaas niet oplossen, maar wel die storende pollen in jouw huiskamer en slaapkamer. Met horren, speciaal voor jouw huis op maat gemaakt!

Insecten en pollen

Want hoe belangrijk het ook is dat raamdecoratie goed past, voor een hor is dat essentieel! Insecten weten precies die ene, kleine kier te vinden om toch naar binnen te komen. En pollen komen sowieso door elk kiertje en gaatje heen, zelfs door gewoon horrengaas.

Perfect aansluitend

Wij adviseren altijd al maatwerk in raamdecoratie, en zeker in horren. Omdat een hor alleen goed werkt als die perfect aansluit. Maar ook omdat de ene hor, de andere niet is. Misschien past een inzethor beter bij de ramen van de keuken terwijl een rolhor voor jouw slaapkamer gewenst is. Heb je huisdieren, dan wil je horrengaas dat sterker is dan het reguliere horrengaas. En bij hooikoorts wil je natuurlijk horrengaas dat de pollen wel tegenhoudt!

Scheurvast horrengaas, bij dieren en kinderen

Gelukkig is dat allemaal mogelijk. Een hordeur die bestand moet zijn tegen de scherpe nagels van jouw hond of kat wordt namelijk voorzien van het extra sterke Petscreen-gaas. Een horrengaas dat heel scheurvast is en maar liefst 7x sterker dan gewoon horrengaas. Overigens ook heel handig als je kleine kinderen hebt ;-).

Pendelhordeur blijft niet openstaan

In huishoudens waar kleine kinderen of dieren nogal eens naar binnen en buiten lopen, is een pendelhordeur ook aan te bevelen. Dat is een hordeur die zowel naar binnen als naar buiten openklapt én weer vanzelf dichtgaat. Zo blijft de hordeur niet constant openstaan of voorkom je dat je steeds die deur weer moet sluiten.

Pollenallergie, hooikoorts? Kies dan pollenwerend horrengaas!

Pollenwerend horrengaas is dé optie voor iedereen die een pollenallergie heeft, hooikoorts dus. Dit gaas lijkt op het transparante horrengaas maar heeft een fijnere weeftechniek en is speciaal behandeld. Hierdoor houdt het meer dan 90% van alle pollen buiten zonder dat het de ventilatie hindert. Ofwel een aangenaam koel briesje in huis zonder kriebelende pollen! Dit gaas kan zowel in hordeuren als in raamhorren en rolhorren geplaatst worden.

Horren die echt passen? Dat zijn maatwerk-horren van Toppoint

Zelfs als je een huis hebt dat identiek is aan dat van de buren, dan nog kunnen jouw wensen en woonsituatie heel anders zijn. En dus heb je dan ook andere horren nodig. Horren die speciaal voor jou op maat gemaakt zijn. Heel logisch vinden wij dat, vandaar dat maatwerk in horren voor ons een standaard service is. Door eerst goed door te nemen waarvoor de horren nodig zijn, wat belangrijk is en de vele opties uit te leggen. Vervolgens meten we de horren nauwkeurig in en zullen ze daarna ook zorgvuldig plaatsen. Wil je ook echt passende horren in huis? Dan kun je altijd langskomen voor persoonlijk advies. Maak daarvoor een afspraak bij een van onze specialisten.

Neem contact op

Gepubliceerd op: 23 april 2019

Interessant? Deel dit artikel

Misschien ben je ook genteresseerd in deze blogs: