HIER TE KOOP
vraag advies VRAAG ADVIES

Maak je huis lenteproof met plisséhordeuren

Zodat je nu echt van de lente kunt genieten

Als het dan eindelijk eenmaal lente is, wil je het liefst alles opengooien. Hup, die frisse lucht naar binnen! Maar helaas komt er vaak meer naar binnen dan alleen die frisse lucht. Zoals vliegende insecten. Gelukkig kun je dat allemaal tegenhouden met een goede hordeur. De plisséhordeur bijvoorbeeld. Daarmee maak je je huis lenteproof en kun je echt van de lente genieten.

Anders dan andere hordeuren

Een plisséhordeur is geen hordeur zoals andere horren. Deze hordeur staat nooit in de weg, kan tegen een stootje en blijft altijd stevig op z’n plekje staan. Ideaal dus. En bovendien is het ook nog te maken van pollenwerend horrengaas.

Zit nooit in de weg

De plisséhordeur heeft geplisseerd horrengaas. En dat is superhandig omdat het daardoor tot een smal pakketje dichtgeschoven kan worden. Het zit dan netjes aan de zijkant en zit niets of niemand in de weg. Doe je de buitendeur dicht, dan schuif je de hordeur opzij en heb je nergens last van.

Geplisseerd horrengaas = Hele sterke hordeur

Ook is deze hordeur heel sterk, juist doordat het van geplisseerd horrengaas gemaakt is. Je schopt hier niet snel doorheen. Eerder schop je de hor even uit de geleiding op de grond. Maar dat is geen enkel punt, je plaatst het in een handomdraai weer terug, schuift het even in zodat de plissés weer keurig in de plooi zitten en de hor weer open en dicht kan zoals het hoort.

Ook voor schuifdeuren of dubbele, openslaande deuren

Wil je de lente maximaal naar binnen laten komen met een schuifdeur of een dubbele openslaande deur? Ook dan kan de plisséhordeur alle ongewenste vliegende insecten. Gewoon doordat je dan twee van deze hordeuren laat plaatsen. Elk sluit af met een kleine borstelrand en tegen elkaar aan vormt dat een naadloze dichting. Geen insect of pol die tussen deze deuren heen komt!

In 12 RAL-kleuren

Het leuke van een plisséhordeur is ook nog eens dat het frame uitgevoerd kan worden in 12 RAL-kleuren. Kies de kleur die het beste aansluit bij de kozijnen en je laat de hor helemaal opgaan in het interieur.

Maatwerk in hordeuren, bij de Toppoint dealer

Een hor is ideaal om maximaal van de lente te genieten, zonder gedoe met insecten in huis. Maar, dan moet die hor natuurlijk wel op maat gemaakt worden. Dat regelt jouw Toppoint dealer, door het in te meten en na zorgvuldige productie het persoonlijk te komen plaatsen. Ben je benieuwd hoe zo’n plisséhordeur er in het echt uitziet? Kom dan eens naar de Toppoint horrenspecialist. Je vindt daar verschillende voorbeelden en onze adviseurs vertellen je er graag meer over.

Neem contact op

Gepubliceerd op: 20 april 2021

Interessant? Deel dit artikel

Misschien ben je ook genteresseerd in deze blogs: