HIER TE KOOP
vraag advies VRAAG ADVIES

Nieuwe plisséhordeur: Novus®

Strak design en slim ontwerp

Een hordeur is altijd een fijne oplossing tegen insecten in huis en een plisséhordeur is helemaal ideaal in gebruik. Wij hadden er al zo een in ons assortiment en daar komt vanaf nu een nieuwe variant bij: de Novus®. Licht en soepel in gebruik, in riante afmetingen en met een design dat zowel heel strak als heel slim is. We stellen onze nieuwste aanwinst hier graag aan je voor!

Extra veel voordelen

De Novus® is een op maat gemaakte plisséhordeur. Deze hordeur heeft geplisseerd horrengaas waardoor je het gemakkelijk opzij kunt schuiven als je het opent. Door het geplisseerde gaas is deze hor ook extra sterk. De Novus® heeft al deze voordelen ook, en nog een paar extra.

Stilletjes openen en sluiten

Deze nieuwe plisséhordeur is zo gemaakt dat het een van de meest licht bedienbare horren is. Hierdoor gaat het openen en dichtdoen van de hordeur zonder harde geluiden. Dit is ook dankzij de ondergeleider waar de hordeur overheen loopt, die is slechts 5 mm hoog.

Mooi en weerbestendig

Ook het design is goed doordacht. De greeplijst is geïntegreerd in de hor. Er zijn dus geen onhandige grepen die uitsteken. De onderdelen die van kunststof gemaakt zijn, zijn er in wit, zwart en gebroken wit. Dit is niet alleen mooi, de combinatie van deze materialen maakt de Novus® ook weerbestendig!

Langer mooi dankzij gesloten cassette

Echt nieuw aan deze plisséhordeur is de gesloten cassette waar het gaas in verdwijnt als de hor geopend wordt. Dit staat mooi en strak afgewerkt maar het heeft ook een praktisch voordeel: weer en wind heeft geen vat op het horrengaas als het opzij geschoven is en er komt veel minder vuil op het gaas. De hor blijft daardoor veel langer mooi!

Tot 2 meter of zelfs 4 meter breed

De Novus® plisséhordeur is heel geschikt voor grote en hele grote deuropeningen. Het kan uit één stuk gemaakt worden voor deuren tot 2 meter breed. En is de deuropening breder? Dan kunnen we twee Novus® hordeuren koppelen waardoor we de hor kunnen maken tot een maximale breedte van 4 meter!

Ook bij een dubbele deur of schuifdeur

Heb je een dubbele deur of een schuifdeur? Dan kan het juist heel mooi zijn als je een dubbele hordeur neemt die in het midden sluit. Ook dat is geen probleem. We zorgen dan dat de boven- en onderlijst uit één stuk gemaakt worden en laten de twee hordeuren naar het midden toe sluiten. Qua bevestiging is dat ook geen punt; we kunnen de Novus® plisséhordeur op de muur (op de dag) en in het deurkozijn (in de dag) monteren.

Ontdek de Novus® zelf, bij jouw Toppoint dealer

Over de plisséhordeuren waren we altijd al enthousiast, maar de Novus® is helemaal een aanrader! Deze nieuwe hordeur is vanaf nu verkrijgbaar bij de Toppoint horrenspecialist. Maak een vrijblijvende afspraak!

Neem contact op

Gepubliceerd op: 14 september 2021

Interessant? Deel dit artikel

Misschien ben je ook genteresseerd in deze blogs: