HIER TE KOOP
vraag advies VRAAG ADVIES

Zorgeloos ventileren

Met de design Novus® plisséhordeur

Op mooie zomerdagen is er niets lekkerder dan de boel thuis lekker luchten. Zet de deuren wagenwijd open zodat de frisse lucht naar binnen kan. Of laat ’s avonds de koelte van de avondlucht naar binnen stromen zodat je niet in een warme kamer gaat slapen. Maar met die frisse lucht wil je geen invasie aan insecten meekrijgen. Kies daarom ook voor de nieuwste design hordeur: de Novus® plisséhordeur. Dan kun je zorgeloos ventileren, het hele jaar door.

Slim en weerbestendig design

Deze Novus® plisséhordeur is niet een standaard hordeur. Het is slim design dat mooi staat bij elk huis en ook mooi blijft. Ook als het weer en wind moet trotseren. Dat komt doordat het design goed doordacht is. Zo is de greeplijst geïntegreerd in de hor en zijn de onderdelen van kunststof en aluminium gemaakt. Heel weerbestendig dus.

Gesloten cassette

Het meest bijzondere aan de Novus® plisséhordeur is de gesloten cassette. Dat is het deel waar het gaas in verdwijnt als je de hor niet gebruikt. Er komt dan geen stof of vuil op het gaas. Zo blijft het nog veel langer mooi. En die cassette ziet er ook nog eens heel strak en netjes afgewerkt uit.

Rolstoelvriendelijk

Deze hordeur is ook heel praktisch en prettig. Het is namelijk een van de meest lichte hordeuren om te bedienen. Het openen en sluiten gaat geruisloos. Dit komt onder meer door de ondergeleider. Die is maar 5 mm hoog en de hor loopt daar heel soepel overheen. En een bijkomend voordeel: doordat die ondergeleider zo klein is, is het ook heel makkelijk voor rolstoelen en bij gebruik van rollators of kinderwagens!

Tot 2 of zelfs 4 meter breed

Of je nu een hordeur zoekt voor een enkele deuropening of juist voor een hele grote deur, dat maakt voor de Novus® niet uit. Deze hordeur kan tot wel 2 meter breed uit één stuk gemaakt worden. En heb je een nog bredere deuropening? Dan koppelen we twee hordeuren zodat die geschikt is voor een breedte tot wel 4 meter! Daarmee is deze plisséhordeur ook geschikt voor schuifpuien.

Maatwerk van onze vakspecialisten

Wil jij ook zorgeloos ventileren in huis? Kies dan voor de op maat gemaakte design plisséhordeur van Novus®. Kom naar een winkel van Toppoint en we laten je graag de voorbeelden zien. Ook staan daar onze vakmensen voor je klaar om alles voor je te regelen; van inmeten tot en met montage. Je kunt op ons rekenen!

Gepubliceerd op: 26 juli 2022

Interessant? Deel dit artikel

Misschien ben je ook genteresseerd in deze blogs: