Hordeuren van Toppoint

4

stappen

'Kies de soort, kleur frame en type gaas en jouw Toppint dealer doet de rest'

Details matter

 

Toppoint horren, voor al je deuren!

Met een Toppoint hor houd je insecten buiten de deur en zorg je voor ventilatie in huis. Toppoint horren worden op maat gemaakt, ze passen dus altijd. Hoe hoog of breed je deuren ook zijn, je horren sluiten goed aan en beschadigen je kozijnen niet. Meer weten over Toppoint horren voor je deuren? Maak snel een afspraak met jouw Toppoint horrenspecialist! Wij weten alles van horren en laten je graag zien wat er allemaal mogelijk is.

 

Altijd de juiste hordeur van Toppoint

De Toppoint dealers bieden je de keuze uit veel verschillende soorten horren van Toppoint. Ook voor jouw deuren hebben we de juiste oplossing!

'Voor iedereen een passende Toppoint hordeur'

 

Novus® plisséhordeuren, stil, soepel en design

De op maat gemaakte Novus® plisséhordeur is een van de lichtst bedienbare deurhorren die verkrijgbaar is. Harde bijgeluiden behoren tot het verleden. De ondergeleider waarover de deur loopt, is slechts 5 mm hoog, dus rolstoelvriendelijk. Schuine dorpels? Ook hier is een oplossing voor. De geïntegreerde greeplijst maakt het openen en sluiten van de deur gemakkelijk en ook esthetisch heeft dit een voordeel. Geen lelijke, losse plastic handgrepen.

Meer over Novus® design plisséhordeuren >

 

Plisséhordeuren, handige insectenwering

De populaire Toppoint plisséhordeur is geschikt voor bijna elke deur. Als je de plisséhordeur niet gebruikt, schuif je die eenvoudig opzij. De hor blijft dan staan, precies zoals jij die hebt neergezet, en gaat niet vanzelf terug. Kies uit vlak gaas of het sterkere geplisseerde horrengaas. Wil je het frame in een kleur die in jouw interieur past? Je hebt de keuze uit maar liefst 12 mooie RAL kleuren. Kom eens langs bij de Toppoint dealer om ze te bekijken. Ze geven je graag advies over de beste insectenwering voor jouw deuren!

Meer over plisséhordeuren >

 

 

Toppoint pendelhordeur: makkelijk en veilig

Heb je kinderen of huisdieren? De Toppoint pendelhordeur is handig bij veel heen-en-weergeloop. Deze hordeur gaat naar binnen en naar buiten open en sluit vanzelf. Voor huisdieren adviseren we huisdierengaas voor je pendelhordeur te gebruiken, een honden- of kattenluik is ook mogelijk. Dit horrengaas is extra sterk en dus beter bestand tegen de scherpe nagels van je huisdier. Voor het frame van de Toppoint pendelhordeur kun je kiezen uit 5 RAL kleuren.

Meer over pendelhordeuren >

Toppoint plisséhordeur

Toppoint pendelhordeur

 

Toppoint scharnierende hordeur

De Toppoint scharnierende hordeur is een variant van de pendelhordeur. Net als een gewone deur gaat deze hordeur naar één kant open. Je kunt kiezen uit verschillende soorten horrengaas, van extra transparant gaas (TTA-gaas) tot extrasterk petscreen en een honden- of kattenluik is ook mogelijk. Het frame van deze Toppoint hordeur is beschikbaar in 5 RAL kleuren.

Meer over scharnierende hordeuren >

 

 

Toppoint schuifhordeur

Heb je een grote schuifpui of andere grote deuropeningen? Dan is de Toppoint schuifhordeur een goede oplossing. Standaard kunnen we de schuifhordeur tot 2 meter breed en 3 meter hoog maken. Als je deuropening breder dan 2 meter is, laten we de twee deuren naar elkaar toe sluiten. Ook de Toppoint schuifhordeur laat zich naar jouw wensen aanpassen. Het frame is er in 5 RAL kleuren. Je kunt op de vakmensen van onze dealers rekenen voor het meten en plaatsen van je horren.

Meer over schuifhordeuren >

 

Toppoint scharnierende hordeur

Toppoint schuifhordeur

Goed advies? Kom langs of maak direct een afspraak.

 

 

Zelfreinigend Toppoint Transpatec® gaas en huisdierengaas

Naast het standaard zwarte en grijze horrengaas  bieden we ook speciale gaassoorten voor horren. Neem het supertransparante Toppoint Transpatec® gaas. Of het scheurvaste Toppoint petscreen, dat ideaal is bij huisdieren. Ook hebben we pollenwerend gaas in ons assortiment. Daarmee houd je meer dan 90% van de pollen buiten de deur. Een hele opluchting als je last van hooikoorts hebt! Dit pollenwerende gaas is alleen beschikbaar voor raamhorren.

Toppoint Transpatec®: zelfreinigend transparant gaas

Het Transpatec® horrengaas is gemaakt uit een hightech vezel zonder pvc. Dit unieke gaas is wereldwijd gepatenteerd. Het horrengaas is niet alleen heel dun en bijna onzichtbaar, maar laat ook veel meer lucht door dan gewoon gaas. Je hebt tot wel 40% meer ventilatie! Bovendien is Transpatec® horrengaas scheurvast en duurzaam door de speciale weeftechniek. Een speciale, milieuvriendelijke coating heeft een zelfreinigende werking bij wind of regen. Zelfs na 5 jaar nog! Dit gaas is geschikt voor elke raamhor en hordeur van Toppoint, Novus® uitgezonderd.

Extra sterk Toppoint petscreen, fijn als je huisdieren hebt

Toppoint petscreen of huisdierengaas is wel 7 keer sterker dan gewoon horrengaas en enorm scheurvast. Als je kleine kinderen of huisdieren hebt, is dit gaas een ideale oplossing voor je horren. Petscreen past in alle Toppoint raamhorren en hordeuren.

Meer over horrengaas >

Toppoint horren verkopen wij niet online, laat het gerust aan de specialist over.

Wij maken graag tijd voor je vrij. Kom langs of maak direct een afspraak!

 

Meer lezen? Lees onze blogs en laat je inspireren

Horren houden insecten buiten

Hordeuren zijn er voor elke deur