Toppoint hordeuren

99

kleuren

'Voor elke deur is er een passende Toppoint hor. Uw Toppoint dealer meet en plaatst, alles uit handen'

Voor elke deur een Toppoint hordeur:

 

Perfecte ventilatie met een Toppoint hor

Met een Toppoint hordeur houdt u insecten buiten de deur en zorgt u voor ventilatie in huis. Toppoint horren worden op maat gemaakt, ze passen dus altijd. Hoe hoog of breed uw deuren ook zijn, onze horren sluiten goed aan en beschadigen uw kozijnen niet. Meer weten over Toppoint horren voor uw deuren? Maak snel een afspraak met uw Toppoint horrenspecialist! Wij weten alles van horren en laten graag zien wat er allemaal mogelijk is.

 

Altijd de juiste hordeur van Toppoint

De Toppoint dealers bieden u de keuze uit veel verschillende soorten horren van Toppoint. Ook voor uw deuren hebben we de juiste oplossing!

'Voor iedereen een passende Toppoint hordeur'

 

Novus® plisséhordeuren, stil, soepel en design

De op maat gemaakte Novus® plisséhordeur is een van de lichtst bedienbare deurhorren die verkrijgbaar is. Harde bijgeluiden behoren tot het verleden. De ondergeleider waarover de deur loopt, is slechts 5 mm hoog, dus rolstoelvriendelijk. Schuine dorpels? Ook hier is een oplossing voor. De geïntegreerde greeplijst maakt het openen en sluiten van de deur gemakkelijk en ook esthetisch heeft dit een voordeel. Geen lelijke, losse plastic handgrepen.

Meer over Novus® design plisséhordeuren >

Plisséhordeuren, handige insectenwering

De populaire Toppoint plisséhordeur is geschikt voor bijna elke deur. Als u de plisséhordeur niet gebruikt, schuift u die eenvoudig opzij. De hor blijft dan staan, precies zoals u die hebt neergezet en gaat niet vanzelf terug. Kies uit vlak gaas of het sterkere geplisseerde horrengaas. Wilt u het frame in een kleur die in uw interieur past? U heeft de keuze uit maar liefst 12 mooie RAL kleuren. Kom eens langs bij de Toppoint dealer om ze te bekijken. Ze geven u graag advies over de beste insectenwering voor uw deuren!

Meer over plisséhordeuren >

Toppoint pendelhordeur: makkelijk en veilig

Heeft u kinderen of huisdieren? De Toppoint pendelhordeur is handig bij veel heen-en-weergeloop. Deze hordeur gaat naar binnen en naar buiten open en sluit vanzelf. Voor huisdieren adviseren we huisdierengaas voor uw pendelhordeur te gebruiken, een kattenluik is ook mogelijk (honden kunnen deze hordeur zelf openen). Het huisdierengaas is extra sterk en dus beter bestand tegen de scherpe nagels van uw huisdier. Voor het frame van de Toppoint pendelhordeur kunt u kiezen uit 5 RAL kleuren.

Meer over pendelhordeuren >

Toppoint plisséhordeur

Toppoint pendelhordeur

 

Toppoint scharnierende hordeur

De Toppoint scharnierende hordeur is een variant van de pendelhordeur. Net als een gewone deur gaat deze hordeur naar één kant open. U kunt kiezen uit verschillende soorten horrengaas, van extra transparant gaas (TTA-gaas) tot extrasterk petscreen en een honden- of kattenluik is ook mogelijk. Het frame van deze Toppoint hordeur is beschikbaar in 5 RAL kleuren.

Meer over scharnierende hordeuren >

 

Toppoint schuifhordeur

Heeft u een grote schuifpui of andere grote deuropeningen? Dan is de Toppoint schuifhordeur een goede oplossing. Standaard kunnen we de schuifhordeur tot 2 meter breed en 3 meter hoog maken. Als uw deuropening breder dan 2 meter is, laten we de twee deuren naar elkaar toe sluiten. Ook de Toppoint schuifhordeur laat zich naar uw wensen aanpassen. Het frame is er in 5 RAL kleuren. U kunt op de vakmensen van onze dealers rekenen voor het meten en plaatsen van uw horren.

Meer over schuifhordeuren >

 

Toppoint scharnierende hordeur

Toppoint schuifhordeur

 

Goed advies? Kom langs of maak direct een afspraak.
Voor alle maatwerk horren geldt, laat het opmeten en advies over aan de Toppoint horrenspecialist.

Toppoint Transpatec®: zelfreinigend transparant gaas

Het Transpatec® horrengaas is gemaakt uit een hightech vezel zonder pvc. Dit unieke gaas is wereldwijd gepatenteerd. Het horrengaas is niet alleen heel dun en bijna onzichtbaar, maar laat ook veel meer lucht door dan gewoon gaas, wel 80% ventilatie! Bovendien is Transpatec® horrengaas scheurvast en duurzaam door de speciale weeftechniek. Een speciale, milieuvriendelijke coating heeft een zelfreinigende werking bij wind of regen. Zelfs na 5 jaar nog!

Extra sterk Toppoint petscreen, bij dieren in huis

Toppoint petscreen is zeer scheurvast en wel 7 keer sterker dan standaard horrengaas. Dit ‘huisdierengaas’ is zeer geschikt als u kleine kinderen of huisdieren hebt. Het gaas past in alle Toppoint vaste/inzethorren en deuren, plisséhordeuren uitgezonderd. Kom alle mogelijkheden voor horren ontdekken bij de Toppoint horren dealers.

Houd de insecten buiten met een perfect passende Toppoint hordeur

De horrenspecialist meet en plaatst, alles uit handen.

vlieg
vlinder
mug
hommel
libelle
vlieg
wesp
bij
vlieg
vlinder
mug
hommel
libelle
vlieg
wesp
bij

Voor alle maatwerk horren geldt, laat het opmeten en advies over aan de Toppoint horrenspecialist.
Vind uw dealer en maak een afspraak voor de beste maatwerk horren.

Meer lezen? Lees onze blogs en laat u inspireren

Horren houden insecten buiten

Hordeuren zijn er voor elke deur