Horren bij B Home living

4

stappen

'Kies jouw soort, kleur frame en type gaas en B Home living doet de rest'

Maatwerk

 

Stop insecten en pollen met horren op maat

Bij lekker weer is het fijn om je ramen en deuren open te zetten. Bij B Home living hebben we allerlei soorten Toppoint horren voor je. Met deze horren geniet je volop van de buitenlucht, zonder last te hebben van insecten of pollen. Er is altijd een passende hor van Toppoint voor je ramen of deuren. We maken de horren perfect op maat en stellen ze naar jouw wensen samen.

Kies de juiste hor

1. Kies voor een raamhor en/of deurhor
2. Kies het soort hor (vast/inzet/rol of pendel/plissé/schuif)
3. Kies de kleur van het frame
4. Kies het gaas

Kom langs in Roermond

Onze openingstijden:

ma t/m wo: op afspraak
do & vr: 11.00-17.30 uur
zaterdag: 10.00-17.00 uur

Klantervaringen

 

 

‘B Home living adviseerde om een plisséhordeur te nemen. Handig en makkelijk open te schuiven.’

‘Voor elk raam of elke deur is er een hor beschikbaar. Laat je informeren, kom langs in onze showroom.’

 

Raamhorren in alle soorten en maten

Bij B Home living hebben we Toppoint horren voor ramen in allerlei vormen. Voor een raam dat je naar binnen of naar buiten opendoet, is een vaste raamhor of een rolhor de beste oplossing. Voor je dakramen zijn rolhorren beter. Heb je ramen met een afwijkende vorm? Ook dan is er een hor op maat voor je. Het maakt niet uit of je ronde, halfronde, driehoekige, veelhoekige of een toog-ramen hebt!

'Hoe je het raam ook opent, een hor kan altijd'

 

Horren voor deuren en schuifpuien

Zoek je een deurhor? Bij B Home living hebben we bijvoorbeeld de handige plisséhordeur van Toppoint. Voor kinderen of huisdieren adviseren we de unieke pendelhordeur. Maar we hebben natuurlijk ook klassieke scharnierende hordeuren en schuifhordeuren in ons assortiment. We maken iedere hordeur op maat voor je!

 

Zelfreinigend Toppoint Transpatec® gaas, huisdierengaas en pollenwerend gaas, jij kiest!

Naast het standaard Toppoint zwarte en grijze horrengaas hebben we ook speciale gaassoorten voor horren. Zo is er het unieke, supertransparante Toppoint Transpatec® gaas. En heb je al eens gehoord van het scheurvaste Toppoint petscreen gaas? Dat ideaal is bij huisdieren! Het pollenwerende gaas van Toppoint kan ook iets voor jou zijn. Dit gaas houdt meer dan 90% van de pollen tegen, ideaal bij hooikoorts dus!

Toppoint Transpatec®: zelfreinigend transparant gaas

Toppoint Transpatec® is een uniek gaas, dat wereldwijd is gepatenteerd. Het gaas is extreem dun en vrijwel onzichtbaar en gemaakt uit een hightech vezel zonder pvc. Transpatec® horrengaas laat veel lucht door, het ventileert tot wel 40% meer dan standaard gaas. Een speciale weeftechniek maakt het gaas scheurvast en duurzaam. Daarnaast zorgt een milieuvriendelijke coating dat het gaas zich bij regen en wind zelf schoonmaakt. Die coating is zelfs na 5 jaar nog actief! Het Transpatec® horrengaas past in raam- en deurhorren.

Hooikoorts? Toppoint Transpatec® pollenwerend gaas!

Bij B Home living vind je het Toppoint Transpatec gaas ook in een nieuwe, pollenwerende variant. Dit gaas is nog fijner geweven en heeft een speciale behandeling gehad, waardoor het meer dan 90% van alle pollen tegenhoudt. En dat gaat niet ten koste van de ventilatie! Dit gaas is geschikt voor raamhorren.

Huisdieren? Neem het ultrasterke Toppoint petscreen gaas

Het Toppoint petscreen gaas heet ook wel huisdierengaas. Dit gaas is zeer scheurvast en wel 7 keer sterker dan gewoon horrengaas. Dit maakt het gaas extra veilig als je kleine kinderen of huisdieren hebt. Je kunt het petscreen in raam- en deurhorren gebruiken.

Wil je meer weten over de horren van Toppoint? Kom langs bij B Home living. Onze showroom zit aan de Jacob Romenweg in Roermond. Dat is op bedrijventerrein Broekhin. We hebben een eigen parkeerplaats, waar je je auto gratis kwijt kunt. Maak snel een afspraak of kom gewoon eens langs. We geven je graag advies over de beste horren voor jouw huis. Ook voor het meten en plaatsen kun je op onze vakmensen rekenen. We werken met eigen monteurs.

'Toppoint Transpatec® gaas is zelfreinigend'

 

Goed advies? Kom langs of maak direct een afspraak.

 

 

Horren combineren perfect met:

Gordijnen

Jaloezieën

Vouwgordijnen

 

Meer lezen? Lees onze blogs en laat je inspireren

Horren op maat gemaakt

Horren houden insecten buiten