Toppoint inzethorren

3

stappen

Altijd perfect op maat, in alle kozijnen

Een inzethor past perfect bij:

Inzethor, gebruiksvriendelijk en heel effectief tegen insecten en pollen

Horren zijn ideaal als je in de zomer graag je tuindeuren en ramen wilt openzetten. Zo kun je genieten van de buitenlucht maar helaas krijg je er ook vaak die vervelende pollen en insecten bij. Met een hor houd je die vanaf nu wel gemakkelijk buiten de deur. En een inzethor is helemaal een ideale oplossing; deze plaats en verwijder je op elk gewenst moment met een simpele beweging. Gebruiksvriendelijk en heel effectief.

Voor houten en kunststof raamkozijnen

Inzethorren worden heel veel gekozen. Simpelweg omdat ze de passende oplossing zijn voor elk kozijn. Je kunt ze gebruiken bij houten en kunststof raamkozijnen. En door de unieke montage waarbij soms zelfs boren en schroeven niet nodig is, is het plaatsen en verwijderen in een handomdraai gebeurd. Zonder dat het kozijn beschadigt.

Geavanceerde afwerking

De afwerking van inzethorren is uiterst geavanceerd. Zo wordt voorkomen dat ze kromtrekken, zelfs bij zeer grote ramen. En waait het heel hard? Dan gaan deze horren niet klapperen. Doordat alle onderdelen zijn uitgevoerd in slijtvaste materialen gaat de inzethor jaren mee.

Inzethor met horrengaas naar keuze

De inzethor wordt precies naar jouw wensen gemaakt. Vanzelfsprekend is het geheel afsluitend, wat voor vorm het raam ook heeft. Maar ook heb je voor het horrengaas de keuze uit diverse soorten. Zo is er een speciaal pollenwerend gaas dat ruim 90% van de pollen buiten houdt, ideaal dus voor mensen die last hebben van hooikoorts. En het huisdierengaas of extra transparante gaas, TTA van Transpatec, kan ook gekozen worden.

Perfect opgemeten en technisch hoogstaand

 

Jouw inzethor op maat gemaakt

Wij leveren maatwerk in horren wat betekent dat we ook de inzethorren op maat maken. En dus kun jij zelf de ideale hor samenstellen. Naast de juiste afmeting en het type gaas kun je ook kiezen uit verschillende profielkleuren en diverse modellen. Kortom, er is altijd een ideale inzethor voor bij jou thuis. De specialist bij jou in de buurt helpt je graag de inzethor samen te stellen en zal de inmeting doen zodat ze ook perfect aansluiten. Benieuwd hoe dat eruit ziet of wat de mogelijkheden voor jouw huis zijn? Bezoek dan een Toppoint dealer bij jou in de buurt. Een van onze specialisten helpt je graag verder.

Heerlijk slapen ondanks pollenallergie? Kies pollenwerend gaas!

De horrenspecialist meet, besteld en plaatst, alles uit handen.

Wilg
Vlier
Taxus
Populier
Jeneverbes
Iep
Hazelaar
Es
Els
Eik
Den en Spar
Cipres
Berk
engels aaigras
kropaar
dravik
vossenstaart
gras
timotheegras
zuring
weegbree
brandnetel
ganzenvoet
bijvoet
ambrosia