Novus® plisséhordeur

Tot 2 meter aaneengesloten én nog breder

De Novus® plisséhordeur past perfect bij:

Novus®, de stille design plisséhordeur

De op maat gemaakte Novus® plisséhordeur is de lichtst bedienbare deurhor die verkrijgbaar is. Harde bijgeluiden behoren tot het verleden. De ondergeleider waarover de deur loopt, is slechts 5 mm hoog. De geïntegreerde greeplijst maakt het openen en sluiten van de deur gemakkelijk en ook esthetisch heeft dit een voordeel. Geen lelijke, losse plastic handgrepen.

De kunststof onderdelen passen bij de kleur van de aluminium profielen en door het gebruik van deze materialen is de Novus® weerbestendig. Bij het openen van de plisséhordeur wordt het gaas netjes opgeborgen in de cassette waardoor weer en wind geen vat krijgen. Kom hem bekijken bij de Toppoint horrenspecialist. Ze geven u graag advies over de beste insectenwering voor jouw deuren!

Tot 2 meter aaneengesloten én nog breder

Heeft u een schuifpui met een grote deuropening? De Novus® kan uit één stuk worden gemaakt tot 2 meter breed! Als het nog breder moet, kunnen we deuren koppelen. Dan wordt de maximale breedte verdubbeld! Als u bij een grote deuropening (dubbele deur of schuifpui) aan twee kanten een plisséhordeur wilt, is dit ook mogelijk. We maken dan de bovenlijst en onderlijst uit één stuk en u sluit de 2 deuren naar het midden.

Kies de kleur van uw kozijn

De Novus® design plisséhordeur wordt standaard geleverd met Pvc gecoat gaas in antraciet of grijs. De profielen van de Novus® design plisséhordeur zijn standaard leverbaar in wit, crème, antraciet, zwartgrijs en zwart. Wilt u een andere RAL kleur? Vraag de Toppoint horrenspecialist naar de mogelijkheden.

Bovendien kan de Novus® plisséhordeur op de muur of in het deurkozijn worden gemonteerd.

Goed advies? Kom langs of maak direct een afspraak.

 

De Toppoint Novus® design plisséhordeur koopt u niet online, daarvoor gaat u naar de horrenspecialist.

Wij maken graag tijd voor u vrij. Kom langs of maak direct een afspraak!

Technische informatie

Montagevideo’s, techniekkaarten en kenmerken t.b.v. dealers.

 

Meer lezen? Lees onze blogs en laat u inspireren

Horren houden insecten buiten

Hordeuren zijn er voor elke deur