Pendelhordeuren van Toppoint

4

stappen

'Kies de soort, kleur frame en type gaas en jouw Toppint dealer doet de rest'

Pendelhordeuren passen perfect bij:

Toppoint pendelhordeur: makkelijk en veilig

Een Toppoint pendelhordeur opent aan beide kanten sluit vanzelf. Heel handig als er veel naar binnen en buiten wordt gelopen. Ook met een duw van je voet of elleboog gaat deze deur heel makkelijk open. Bovendien kan deze pendelhordeur in of op het kozijn gemonteerd worden.

Pendelhordeuren worden altijd op maat gemaakt en zijn verkrijgbaar van 70-130 cm breed en 190-250  cm hoog. Voor het frame van de Toppoint pendelhordeur kun je kiezen uit 5 RAL kleuren.

Ideaal met huisdieren
In een pendelhordeur kun je een kattenluik laten plaatsen in dezelfde kleur als het frame. Een hondenluik is niet nodig want uw hond kan zelf de pendeldeur naar binnen en buiten te openen. Zo kan je op mooie dagen makkelijk ventileren en je huisdier kan zelfstandig naar binnen en buiten, ideaal.

Goed advies? Kom langs of maak direct een afspraak.

 

Toppoint Transpatec®: zelfreinigend transparant gaas

Het Transpatec® horrengaas is gemaakt uit een hightech vezel zonder pvc. Dit unieke gaas is wereldwijd gepatenteerd. Het horrengaas is niet alleen heel dun en bijna onzichtbaar, maar laat ook veel meer lucht door dan gewoon gaas. Je hebt tot wel 40% meer ventilatie! Bovendien is Transpatec® horrengaas scheurvast en duurzaam door de speciale weeftechniek. Een speciale, milieuvriendelijke coating heeft een zelfreinigende werking bij wind of regen. Zelfs na 5 jaar nog! Dit gaas is geschikt voor elke raamhor en hordeur van Toppoint, Novus® uitgezonderd.

Extra sterk Toppoint petscreen, fijn als je huisdieren hebt

Toppoint petscreen of huisdierengaas is wel 7 keer sterker dan gewoon horrengaas en enorm scheurvast. Als je kleine kinderen of huisdieren hebt, is dit gaas een ideale oplossing voor je horren. Petscreen past in alle Toppoint raamhorren en hordeuren.

Wil je meer weten over hordeuren? Kom langs bij jouw Toppoint horren specialist voor advies van onze ervaren specialisten. Maak meteen een afspraak!

Toppoint horren verkopen wij niet online, laat het  gerust aan de specialist over.

Wij maken graag tijd voor je vrij. Kom langs of maak direct een afspraak!

 

Meer lezen? Lees onze blogs en laat je inspireren

Horren houden insecten buiten

Hordeuren zijn er voor elke deur