Pendelhordeuren van Toppoint

99

kleuren

'Voor elke deur is er een passende Toppoint hor. Uw Toppoint dealer meet en plaatst, alles uit handen'

Pendelhordeuren passen perfect bij:

Toppoint pendelhordeur: makkelijk en veilig

Een Toppoint pendelhordeur opent aan beide kanten sluit vanzelf. Heel handig als er veel naar binnen en buiten wordt gelopen. Ook met een duw van uw voet of elleboog gaat deze deur heel makkelijk open. Bovendien kan deze pendelhordeur in of op het kozijn gemonteerd worden.

Pendelhordeuren worden altijd op maat gemaakt en zijn verkrijgbaar van 70-130 cm breed en 190-250  cm hoog. Voor het frame van de Toppoint pendelhordeur kunt u kiezen uit 5 RAL kleuren.

Ideaal met huisdieren
In een pendelhordeur kunt u een kattenluik laten plaatsen in dezelfde kleur als het frame. Een hondenluik is niet nodig want uw hond kan zelf de pendeldeur naar binnen en buiten te openen. Zo kunt u op mooie dagen makkelijk ventileren en uw huisdier kan zelfstandig naar binnen en buiten, ideaal.

Toppoint Transpatec®: zelfreinigend transparant gaas

Het Transpatec® horrengaas is gemaakt uit een hightech vezel zonder pvc. Dit unieke gaas is wereldwijd gepatenteerd. Het horrengaas is niet alleen heel dun en bijna onzichtbaar, maar laat ook veel meer lucht door dan gewoon gaas. U heeft tot wel 80% ventilatie! Bovendien is Transpatec® horrengaas scheurvast en duurzaam door de speciale weeftechniek. De speciale, milieuvriendelijke coating heeft een zelfreinigende werking bij wind of regen. Zelfs na 5 jaar nog! Dit gaas is geschikt voor elke raamhor en hordeur van Toppoint, Novus® uitgezonderd.

Extra sterk Toppoint petscreen, fijn als u huisdieren hebt

Toppoint petscreen of huisdierengaas is wel 7 keer sterker dan gewoon horrengaas en enorm scheurvast. Als u kleine kinderen of huisdieren hebt, is dit gaas een ideale oplossing voor uw horren. Petscreen past in alle Toppoint raamhorren en hordeuren.

Wilt u meer weten over hordeuren? Kom langs bij jouw Toppoint horren specialist voor advies van onze ervaren specialisten. Maak meteen een afspraak!

Voor alle maatwerk horren geldt, laat het opmeten en advies over aan de Toppoint horrenspecialist.
Vind uw dealer en maak een afspraak voor de beste maatwerk horren.

Technische informatie

Montagevideo’s, techniekkaarten en kenmerken t.b.v. dealers.

 

Meer lezen? Lees onze blogs en laat u inspireren

Horren houden insecten buiten

Hordeuren zijn er voor elke deur