Plisséhordeuren van Toppoint

4

stappen

'Kies de soort, kleur frame en type gaas en jouw Toppint dealer doet de rest'

Plisséhordeuren passen perfect bij:

Plisséhordeuren, handige insectenwering

De populaire Toppoint plisséhordeur is geschikt voor bijna elke deur. Als je de plisséhordeur niet gebruikt, schuif je die eenvoudig opzij. De hor blijft dan staan, precies zoals jij die hebt neergezet, en gaat niet vanzelf terug. Kies uit vlak gaas of het sterkere geplisseerde horrengaas. Wil je het frame in een kleur die in jouw interieur past? Je hebt de keuze uit maar liefst 12 mooie RAL kleuren. Kom eens langs bij de Toppoint dealer om ze te bekijken. Ze geven je graag advies over de beste insectenwering voor jouw deuren!

 

Goed advies? Kom langs of maak direct een afspraak.

 

Toppoint Transpatec®: zelfreinigend transparant gaas

Het Transpatec® horrengaas is gemaakt uit een hightech vezel zonder pvc. Dit unieke gaas is wereldwijd gepatenteerd. Het horrengaas is niet alleen heel dun en bijna onzichtbaar, maar laat ook veel meer lucht door dan gewoon gaas. Je hebt tot wel 40% meer ventilatie! Bovendien is Transpatec® horrengaas scheurvast en duurzaam door de speciale weeftechniek. Een speciale, milieuvriendelijke coating heeft een zelfreinigende werking bij wind of regen. Zelfs na 5 jaar nog! Dit gaas is geschikt voor elke raamhor en hordeur van Toppoint, Novus® uitgezonderd.

Extra sterk Toppoint petscreen, fijn als je huisdieren hebt

Toppoint petscreen of huisdierengaas is wel 7 keer sterker dan gewoon horrengaas en enorm scheurvast. Als je kleine kinderen of huisdieren hebt, is dit gaas een ideale oplossing voor je horren. Petscreen past in alle Toppoint raamhorren en hordeuren.

Wil je meer weten over hordeuren? Kom langs bij jouw Toppoint horren specialist voor advies van onze ervaren specialisten. Maak meteen een afspraak!

Toppoint horren verkopen wij niet online, laat het  gerust aan de specialist over.

Wij maken graag tijd voor je vrij. Kom langs of maak direct een afspraak!

 

Meer lezen? Lees onze blogs en laat je inspireren

Horren houden insecten buiten

Hordeuren zijn er voor elke deur