Toppoint raamdecoratie

bij B Home living

1001

keuzes

Er is zoveel mogelijk. De adviseurs van B Home living ontzorgen je graag.

 

Details matter

Behalve een grote passie voor interieurtrends en vormgeving heeft Toppoint een hele duidelijke focus: voor elke situatie de beste raamoplossing bieden. Bij Toppoint kies je voor mooie en functionele raamdecoratie, maar ook voor de laatste ontwikkelingen in design en techniek! Benieuwd naar de Toppoint collectie? Kom dan snel naar B Home living in Roermond. Ontdek de ruime keuze in Toppoint stoffen en laat je adviseren door onze ervaren interieurspecialisten. Ook voor het opmeten van je ramen en de plaatsing van je raamdecoratie ben je B Home living aan het juiste adres.

Kom langs in Roermond

Onze openingstijden:

ma t/m wo: op afspraak
do & vr: 11.00-17.30 uur
zaterdag: 10.00-17.00 uur

Klantervaring

‘Bij B Home living ben ik zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat’.

Heb je afwijkende ramen, een speciale wens qua kleur of goede ideeën, maar wat hulp nodig bij de uitvoering? De B Home living adviseurs nemen de tijd voor je.

De nieuwste stoffen

Voor een snelle make-over

botanisch pag 39
donker oker montana pag 37
isola pag 35
groen fluweel pag 29
Versus 6
Versus 7

Houten jaloezieën

Past in elk interieur

ticker hout alg 6
ticker hout alg 1
ticker hout alg 2
ticker hout alg 3
ticker hout alg 4
ticker hout alg 5

Gordijnen >

Jaloezieën >

Vouwgordijnen >

EasyClick >

Versus® gordijnen

Plisségordijnen >

Rolgordijnen >

Duette®Shades >

Lamellen >

Duo rolgordijnen >

Horren >

Paneelgordijnen >

 

Toppoint producten zijn verkrijgbaar bij B Home living

 

 

7 jaar fabrieksgarantie

Is je raamdecoratie kapot of is er sprake van een beschadiging? Dan heb je natuurlijk recht op reparatie. Toppoint geeft je 7 jaar fabrieksgarantie op materiaal- en fabricagefouten. Wil je van deze garantie gebruikmaken? Neem dan contact op met B Home living, wij helpen je met alle plezier verder.

Binnenzonwering met gordijnen: een sterke combinatie

Is je privacy belangrijk? Of wil je een prettige akoestiek en een goede isolatie van warmte en geluid? Met onze expertise in raamdecoratie helpen we je een fijne leefomgeving te creëren, zowel overdag als ‘s avonds. Zo voel jij je helemaal thuis in je huis. De raambekleding van Toppoint is optimaal te combineren, voor een maximaal effect. Kies bijvoorbeeld voor een zonweringsproduct met een gordijn. Dit geeft een perfecte balans in je interieur.

Het grote comfort van raamdecoratie

Toppoint heeft altijd een raamdecoratie naar jouw smaak, met producten als Scala® aluminium jaloezieën, Duette® Shades, duo-rolgordijnen, EasyClick, gordijnen, horren, Silva® houten jaloezieën, paneelgordijnen, plissés, rolgordijnen, verticale lamellen, vouwgordijnen en Versus® gordijnen. In de unieke Toppoint collectie is werkelijk aan alles gedacht. Dat gaat van elektrische bediening, kindveiligheid en geluiddemping tot warmte-isolatie, zonreflectie en verduistering. Ook voor ‘natte’ ruimtes als keukens en badkamers is er geschikte Toppoint raamdecoratie. Kom de uitgebreide collectie ontdekken bij B Home living!

Een hor van Toppoint voor elk raam

Met horren van Toppoint is je wooncomfort compleet. Doe lekker je ramen open en geniet van de frisse lucht, zónder insecten of pollen! In het ruime assortiment kwaliteitshorren van Toppoint zit bijvoorbeeld ook onzichtbaar gaas en speciaal pollenwerend gaas. Zoek je horren voor je deuren of kantkiepramen? Toppoint heeft ze voor je. Alle horren van Toppoint hebben één ding gemeen: functionele perfectie!

Meer lezen? Lees onze blogs en laat je inspireren

Wat zijn No Limits stoffen?

Versus®, dimmend én transparant in 1

Elektrisch gemak

Wat kan er voor het keukenraam