Toppoint rolhorren

99

kleuren

Eenvoudig, makkelijk én efficient

Een rolhor past perfect bij:

 

Rolhor, de ideale hor voor op de slaapkamer of zolder

De rolhor die onze Toppoint horrenspecialisten verkopen, wordt vaak gekozen voor slaapkamers. Het is dan ook een ideale hor om snel een raam af te sluiten voor vliegende insecten maar dat ook weer zo opengaat, bijvoorbeeld om het dekbed te luchten. Ook voor het dakraam is dit de perfecte hor. Ze zijn met de hand bedienbaar, ook als het grote ramen zijn. En zijn ze hoger geplaatst, dan gebruikt u de bijgeleverde trekstang of het trekkoord. Daarmee bent u pas echt van alle gemakken voorzien! Rolhorren passen in draai-, draaikiep-, uitzet-, klap, schuif, dak en naar buiten draaiende ramen.

Rolhor voor de slaapkamer…

’s Avonds in de slaapkamer het licht aan doen en ‘s ochtends de kamer goed laten doorluchten zonder dat u of insecten in de kamer krijgt. Dat kan met de rolhor. Hiermee sluit u het raam hermetisch af terwijl er nog voldoende ventilatie mogelijk is. En wilt u ’s ochtends even het dekbed buiten hangen, dan rolt u hem gemakkelijk omhoog.

… of de dakramen op zolder

Op zolder is het in de zomer vaak erg warm. Dan wilt u natuurlijk lekker de ramen open kunnen zetten. Met een rolhor voor het dakraam kan dat ook. Deze hor past prima op dakramen doordat we het tegen het dakbeschot rondom de raamopening plaatsen. Ook als u ’s avonds de ramen open zet terwijl u het licht aanlaat. Zo heeft u met een rolhor ook zomers op zolder een prima nachtrust.

Rolhor op afstand

Wilt u een rolhor plaatsen in grote en hoge ramen? Dan kan dat. De methodiek is hetzelfde als bij kleine ramen alleen krijgt u voor de bediening een trekstang of trekkoord.

Afmetingen en kleuren

Een standaard rolhor heeft een min/max breedte: 500 – 1600 mm en min/max hoogte 600 – 2400 mm.
Rolhorren voor dakramen hebben een min/max breedte: 500 – 1400 mm en min/max hoogte 500 – 1600 mm.
De profielen zijn standaard in 5 kleuren leverbaar maar alle RAL kleuren zijn mogelijk, hier kan uw horrenspecialist u over informeren.

De bedieningsstang, makkelijk bij hoog geplaatste rolhorren

Kies het horrengaas voor jouw rolhor

Wij helpen je graag het juiste horrengaas te kiezen; je hebt bij ons onder andere de keuze uit standaard en extra transparant gaas, lekker ventileren zonder naar binnen vliegende insecten dus. Benieuwd hoe dat eruit ziet of wat de mogelijkheden voor jouw huis zijn? Bezoek dan een Toppoint dealer bij jou in de buurt. Een van onze specialisten helpt je graag verder.

Technische informatie

Montagevideo’s, techniekkaarten en kenmerken t.b.v. dealers.

Houdt de insecten buiten met Toppoint horren

De horrenspecialist meet, bestelt en plaatst, alles uit handen.

bij
vlieg
vlinder
mug
hommel
libelle
vlieg
wesp
bij
vlieg
vlinder
mug
hommel
libelle
vlieg
wesp

Meer lezen? Lees onze blogs en laat u inspireren

Voor elke deur is er een hor

Horren op maat gemaakt