Toppoint rolhorren

3

stappen

Eenvoudig, makkelijk én efficient

Een rolhor past perfect bij:

Rolhor, de ideale hor voor op de slaapkamer of zolder

De rolhor die onze Toppoint horrenspecialisten verkopen, wordt vaak gekozen voor slaapkamers. Het is dan ook een ideale hor om snel een raam af te sluiten voor vliegende insecten maar dat ook weer zo opengaat, bijvoorbeeld om het dekbed te luchten. Ook voor het dakraam is dit de perfecte hor. Ze zijn met de hand bedienbaar, ook als het grote ramen zijn. En zijn ze hoger geplaatst, dan gebruik je de bijgeleverde trekstang of het trekkoord. Daarmee ben je pas echt van alle gemakken voorzien! Rolhorren passen in draai-, draaikiep-, uitzet-, klap, schuif, dak en naar buiten draaiende ramen.

Rolhor voor de slaapkamer…

’s Avonds in de slaapkamer het licht aan doen en ‘s ochtends de kamer goed laten doorluchten zonder dat je of insecten in de kamer krijgt. Dat kan met de rolhor. Hiermee sluit je het raam hermetisch af terwijl er nog voldoende ventilatie mogelijk is. En wil je ’s ochtends even het dekbed buiten hangen, dan rol je hem gemakkelijk omhoog..

… of de dakramen op zolder

Op zolder is het in de zomer vaak erg warm. Dan wil je natuurlijk lekker de ramen open kunnen zetten. Met een rolhor voor het dakraam kan dat ook. Deze hor past prima op dakramen doordat we het tegen het dakbeschot rondom de raamopening plaatsen. Ook als je ’s avonds de ramen open zet terwijl je het licht aanlaat. Zo heb je met een rolhor ook zomers op zolder een prima nachtrust.

Rolhor op afstand

Wil je een rolhor plaatsen in grote en hoge ramen? Dan kan dat. De methodiek is hetzelfde als bij kleine ramen alleen krijg je voor de bediening een trekstang of trekkoord.

 

De bedieningsstang, makkelijk bij hoog geplaatste rolhorren

Kies het horrengaas voor jouw rolhor

Wij helpen je graag het juiste horrengaas te kiezen; je hebt bij ons onder andere de keuze uit standaard en extra transparant gaas, lekker ventileren zonder naar binnen vliegende insecten dus. Benieuwd hoe dat eruit ziet of wat de mogelijkheden voor jouw huis zijn? Bezoek dan een Toppoint dealer bij jou in de buurt. Een van onze specialisten helpt je graag verder.

Houdt de insecten buiten met Toppoint horren

De horrenspecialist meet, bestelt en plaatst, alles uit handen.

insecten 01
insecten 08
insecten 07
insecten 06
insecten 05
insecten 04
insecten 03
insecten 02
insecten 01
insecten 08
insecten 07
insecten 06
insecten 05
insecten 04
insecten 03
insecten 02