Schuifhofdeuren van Toppoint

4

stappen

'Kies de soort, kleur frame en type gaas en jouw Toppint dealer doet de rest'

Schuifhordeuren passen perfect bij:

Toppoint schuifhordeur

Heb je een grote schuifpui of andere grote deuropeningen? Dan is de Toppoint schuifhordeur een goede oplossing. Standaard kunnen we de schuifhordeur tot 2 meter breed en 3 meter hoog maken. Als je deuropening breder dan 2 meter is, laten we de twee deuren naar elkaar toe sluiten. Ook de Toppoint schuifhordeur laat zich naar jouw wensen aanpassen. Het frame is er in 5 RAL kleuren. Je kunt op de vakmensen van onze dealers rekenen voor het meten en plaatsen van je horren. Ze geven je graag advies over de beste insectenwering voor jouw deuren!

Goed advies? Kom langs of maak direct een afspraak.

 

Zelfreinigend Toppoint Transpatec® gaas en huisdierengaas

Naast het standaard zwarte en grijze horrengaas  bieden we ook speciale gaassoorten voor horren. Neem het supertransparante Toppoint Transpatec® gaas. Of het scheurvaste Toppoint petscreen, dat ideaal is bij huisdieren.

Toppoint Transpatec®: zelfreinigend transparant gaas

Het Transpatec® horrengaas is gemaakt uit een hightech vezel zonder pvc. Dit unieke gaas is wereldwijd gepatenteerd. Het horrengaas is niet alleen heel dun en bijna onzichtbaar, maar laat ook veel meer lucht door dan gewoon gaas. Je hebt tot wel 40% meer ventilatie! Bovendien is Transpatec® horrengaas scheurvast en duurzaam door de speciale weeftechniek. Een speciale, milieuvriendelijke coating heeft een zelfreinigende werking bij wind of regen. Zelfs na 5 jaar nog! Dit gaas is geschikt voor elke raamhor en hordeur van Toppoint, Novus® uitgezonderd.

Extra sterk Toppoint petscreen, fijn als je huisdieren hebt

Toppoint petscreen of huisdierengaas is wel 7 keer sterker dan gewoon horrengaas en enorm scheurvast. Als je kleine kinderen of huisdieren hebt, is dit gaas een ideale oplossing voor je horren. Petscreen past in alle Toppoint raamhorren en hordeuren.

Wil je meer weten over hordeuren? Kom langs bij jouw Toppoint horren specialist voor advies van onze ervaren specialisten. Maak meteen een afspraak!

Toppoint horren verkopen wij niet online, laat het gerust aan de specialist over.

Wij maken graag tijd voor je vrij. Kom langs of maak direct een afspraak!

 

Meer lezen? Lees onze blogs en laat je inspireren

Horren houden insecten buiten

Hordeuren zijn er voor elke deur