Toppoint horrengaas, de perfecte keus

6

soorten

Transparant, extra sterk, pollenwerend gaas. De Toppoint specialist heeft het.

 

Van zelfreinigend Toppoint Transpatec® gaas tot huisdierengaas

Naast het standaard zwarte en grijze horrengaas  bieden we ook speciale gaassoorten voor horren. Neem het supertransparante Toppoint Transpatec® gaas. Of het scheurvaste Toppoint petscreen, dat ideaal is bij huisdieren. Ook hebben we pollenwerend gaas in ons assortiment. Daarmee houdt u meer dan 90% van de pollen buiten de deur. Een hele opluchting als u last van hooikoorts heeft! Dit pollenwerende gaas is alleen beschikbaar voor raamhorren. Lees hieronder meer over de verschillende soorten en toepassingen.

Pollen of vliegende insecten? Met het juiste gaas de beste oplossing.

De horrenspecialist meet, bestelt en plaatst, alles uit handen.

vlieg
Wilg
vlinder
Vlier
mug
Taxus
hommel
Populier
libelle
zuring
vlieg
Jeneverbes
wesp
Iep
bij
Hazelaar
vlieg
Es
vlinder
Els
mug
Den en Spar
hommel
Cipres
libelle
engels aaigras
vlieg
kropaar
wesp
gras
bij
dravik
mug
vossenstaart
vlinder
weegbree
hommel
brandnetel
vlieg
ganzenvoet
bij
bijvoet
vlieg
ambrosiawit Best keus: Transpatec® Hoogst mogelijke ventilatie en transparantie
Nagenoeg onzichtbaar, ontsiert de gevel niet; Volledig zelfreinigend, nooit meer schoonmaken; 80% ventilerend; Pvc-vrij; Scheurvast door gepatenteerde weeftechniek.
Voor bij elke raamhor en hordeur, behalve het basic programma en de plisséhordeuren.Beste keus in ventilatie i.c.m. pollenwerend: Transpatec® pollenwerend, Nagenoeg onzichtbaar, Beschermd tegen meer dan 90% van de gebruikelijke pollen, met Ecarf®  certificaat; ontsiert de gevel niet; 65% ventilerend; Pvc-vrij; Scheurvast door gepatenteerde weeftechniek; Lange levensduur.
Voor elke vaste/inzet raamhor.Pvc gecoate glasvezel gaas. 66% ventilerend. In grijs en antraciet.
Voor bij elke raamhor en hordeur.Extra sterk Polyester zwart gaas, ook wel petscreen of huisdierengaas genoemd. Zeer sterk en scheurvast gaas voor bij veeleisend gebruik. 43% ventilerend.
Voor bij elke vaste/inzet raamhor en hordeur, behalve plisséhordeuren.Houd de meeste pollen tegen: PIA Pollenwerend gaas, dat tot 99% van alle pollen beschermd. Nadeel is wel dat door de dichte weving de ventilatie veel minder is dan bij Transpatec® pollenwerend gaas, 33%.
Voor bij elke vaste/inzet raamhor.

Voor alle maatwerk horren geldt, laat het opmeten en advies over aan de Toppoint horrenspecialist. Vind uw dealer en maak een afspraak voor de beste maatwerk horren.

 

Meer lezen? Lees onze blogs en laat u inspireren

Welke hor past het beste bij mijn raam?

Zo houd je pollen uit de slaapkamer