Toppoint vaste raamhorren

3

stappen

Ook in bijzondere vormen perfect op maat gemaakt.

Een vaste raamhor past perfect bij:

Vaste horren, perfect passend en effectief tegen insecten en pollen

Wil jij de ramen niet meer open doen vanwege alle muggen en insecten buiten? Zonde! Laat een raamhor op maat maken en je kunt ongehinderd het raam open laten. Ook ’s avonds terwijl je binnen het licht aan hebt of overdag als buiten het gras wordt gemaaid. Met een goede hor in het raam blijven insecten en pollen buiten terwijl jij wel een heerlijk frisse kamer of slaapkamer hebt. De Toppoint horrenspecialist maakt raamhorren perfect op maat, voor elk raam in jouw huis.

Voordelen van een vaste raamhor

Een vaste raamhor heeft veel voordelen. Zo zijn ze dus geschikt voor draaikiepramen maar ze sluiten ook soepel en kunnen ook gemaakt worden voor extra grote ramen. En wil je dat de raamhor niet teveel opvalt in het interieur? Dan is het goed om te weten dat er extra veel aandacht is besteed aan het design. Ze zijn namelijk gemaakt met een aluminium frame, kunnen uitgevoerd worden in zeven verschillende profielkleuren (RAL). Zo stem je de kleur van je vaste raamhor af op de kleur van je kozijnen. En niet te vergeten, er is ook nog keuze in het soort horrengaas, zoals transparant of pollenwerend als je bijvoorbeeld last hebt van hooikoorts.

Vaste hor voor draaikiepramen

Een vaste hor is ideaal bij draaikiepramen. Heb jij ook zo’n raam of een raam dat alleen naar binnen toe open draait? Dan kies je voor een vaste raamhor die we voor jou op maat laten maken. De vaste raamhor is speciaal voor dit soort ramen ontwikkeld en kunnen geplaatst worden in aluminium, kunststof en houten kozijnen. Door de bijzondere afwerking kunnen ze in het raam geplaatst worden zonder dat boren in het kozijn nodig is. En de speciale afdichting zorgt ervoor dat ze wel perfect aansluiten maar niet het kozijn beschadigen.

Laat het meten aan de specialist over

Meten en plaatsen van vaste raamhorren door de Toppoint dealer

Bezoek één van onze Toppoint horrenspecialisten, zij laten je graag de verschillende raamhorren zien. Je kunt dan zelf de mogelijkheden bekijken en natuurlijk de verschillende soorten horrengaas. Zij zijn er om  je goed persoonlijk advies te geven. Welke raamhor je ook kiest, je bent bij onze dealers altijd gegarandeerd van een hor die perfect past omdat zij de ramen altijd zelf inmeten, de hor op maat laten maken en het vervolgens zorgvuldig plaatsen.

Last van pollen? Kies dan voor pollenwerend gaas in je vaste raamhor!

De horrenspecialist meet, bestelt en plaatst, alles uit handen.

Wilg
Vlier
Taxus
Populier
Jeneverbes
Iep
Hazelaar
Es
Els
Eik
Den en Spar
Cipres
Berk
engels aaigras
ambrosia
kropaar
dravik
vossenstaart
timotheegras
zuring
weegbree
brandnetel
ganzenvoet
bijvoet