Toppoint vaste raamhorren

99

kleuren

Ook in bijzondere vormen perfect op maat gemaakt.

Een vaste raamhor past perfect bij:

Vaste horren, perfect passend en effectief tegen insecten en pollen

Wilt u de ramen niet meer open doen vanwege alle muggen en insecten buiten? Zonde! Laat een raamhor op maat maken en u kunt ongehinderd het raam open laten. Ook ’s avonds terwijl u binnen het licht aan hebt of overdag als buiten het gras wordt gemaaid. Met een goede hor in het raam blijven insecten en pollen buiten terwijl u wel een heerlijk frisse kamer of slaapkamer hebt. De Toppoint horrenspecialist maakt raamhorren perfect op maat, voor elk raam in uw huis.

Voordelen van een vaste raamhor

Een vaste raamhor heeft veel voordelen. Zo zijn ze dus geschikt voor draaikiepramen maar ze sluiten ook soepel en kunnen ook gemaakt worden voor extra grote ramen. En wilt u dat de raamhor niet teveel opvalt in het interieur? Dan is het goed om te weten dat er extra veel aandacht is besteed aan het design. Ze zijn namelijk gemaakt met een aluminium frame, kunnen uitgevoerd worden in zeven verschillende profielkleuren (RAL). Zo stemt u de kleur van uw vaste raamhor af op de kleur van de kozijnen. En niet te vergeten, er is ook nog keuze in het soort horrengaas, zoals transparant of pollenwerend als u bijvoorbeeld last hebt van hooikoorts.

Vaste hor voor draaikiepramen

Een vaste hor is ideaal bij draaikiepramen. Heeft u ook zo’n raam of een raam dat alleen naar binnen toe open draait? Dan kiest u voor een vaste raamhor die we voor u op maat laten maken. De vaste raamhor is speciaal voor dit soort ramen ontwikkeld en kunnen geplaatst worden in aluminium, kunststof en houten kozijnen. Door de bijzondere afwerking kunnen ze in het raam geplaatst worden zonder dat boren in het kozijn nodig is. En de speciale afdichting zorgt ervoor dat ze wel perfect aansluiten maar niet het kozijn beschadigen.

Afmetingen

Een vast raamhor heeft een min/max breedte: 500 – 1600 mm en min/max hoogte 600 – 2200 mm.

Laat het meten aan de specialist over

Meten en plaatsen van vaste raamhorren door de Toppoint dealer

Bezoek één van onze Toppoint horrenspecialisten, zij laten u graag de verschillende raamhorren zien. U kunt dan zelf de mogelijkheden bekijken en natuurlijk de verschillende soorten horrengaas. Zij zijn er om u goed persoonlijk advies te geven. Welke raamhor u ook kiest, u bent bij onze dealers altijd gegarandeerd van een hor die perfect past omdat zij de ramen altijd zelf inmeten, de hor op maat laten maken en het vervolgens zorgvuldig plaatsen.

Technische informatie

Montagevideo’s, techniekkaarten en kenmerken t.b.v. dealers.

Last van pollen? Kies dan voor pollenwerend gaas in je vaste raamhor!

De horrenspecialist meet en plaatst, alles uit handen.

Wilg
Vlier
Taxus
Populier
Jeneverbes
Iep
Hazelaar
Es
Els
Eik
Den en Spar
Cipres
Berk
engels aaigras
ambrosia
kropaar
dravik
vossenstaart
timotheegras
zuring
weegbree
brandnetel
ganzenvoet
bijvoet

Meer lezen? Lees onze blogs en laat u inspireren

Insecten blijven buiten met een hor

Zo blijven pollen uit de slaapkamer