Contact

Houd insecten buiten met de Toppoint pendel hordeur


Tijdens het voorjaar en de zomer is er niets fijner dan het zonlicht en de frisse lucht die door de deuren en ramen uw woning instromen. Door het openen van deuren en ramen, komen helaas ook ongenode gasten zoals insecten en muggen om de hoek kijken. Met de juiste hordeur voorkomt u dit en kunt u zorgeloos genieten van de buitenlucht.

Pendel hordeuren zijn perfect i.c.m. kleine kinderen en/of huisdieren

Het gebruik van een gewone hordeur in combinatie met kleine kinderen en/of huisdieren kan een groot probleem zijn. Kinderen vergeten een deur meestal achter zich te sluiten (plissédeur) en honden of katten kunnen in hun enthousiasme het gaas kapot maken waneer ze door de deur proberen te komen. Toppoint heeft hier echter de ideale oplossing voor: de pendel hordeur. Deze deur kan naar beide kanten open en werkt zoals een soort saloondeur.

Extra sterk 'huisdierengaas' voor uw pendel hordeur

Indien de pendel hordeur gebruikt wordt bij kleine kinderen of huisdieren kan bij Toppoint de pendel hordeur uitgevoerd worden in het zogenaamde “Petscreen” oftewel huisdierengaas. Dit gaas is enorm sterk en scheurvast, hierdoor krijgen kleine kinderen of huisdieren niet de kans om het gaas kapot te maken.

 

De Toppoint pendel hordeur staat voor bedieningsgemak

De deur is zeer licht te bedienen en zal altijd vanzelf dicht gaan en dicht blijven door een uniek sluitsysteem. In het midden van de deur zit een dwarsprofiel dat tevens dienst doet als bedieningsprofiel. Aan de onderzijde is de deur voorzien van een kleine schopplaat om de deur met de voet te openen als men de handen niet vrij heeft. De pendel hordeur wordt regelmatig gebruikt bij horecatoepassing of wanneer deuren zeer frequent gebruikt worden. De deuren kunnen uitgevoerd worden in een enkele maar ook in een dubbele uitvoering.

Alle voordelen van de Toppoint pendel hordeur op een rij

Een van de grote voordelen van een pendel hordeur is dat de deur heel gemakkelijk open gaat door een zacht tikje te geven tegen de schopplaat. Ideaal voor wanneer u uw handen niet vrij heeft of de deur veel gebruikt wordt. De pendel hordeur sluit vervolgens automatisch. Een ander groot voordeel is dat de deur in beide richtingen geopend kan worden.

De Toppoint pendel hordeuren zijn voorzien van functionele perfectie

De pendel hordeur van Toppoint kan naar beide kanten open en werkt dus eigenlijk als een soort saloondeur. Door de combinatie van in de profielen weggewerkte magneten en geïntegreerde sluitveren, sluit de deur altijd vanzelf. De deur is zeer licht te bedienen en is ideaal voor gezinnen met kinderen en/of huisdieren. Ook wordt de pendeldeur vaak toegepast in deuren die zeer vaak gebruikt worden, bijvoorbeeld in de horeca. In het midden van de deur zit een dwarsprofiel dat tevens dienst doet als bedieningsprofiel. Aan de onderzijde is de deur voorzien van een schopplaat om de deur met de voet open te duwen indien men de handen niet vrij heeft. Rondom is de deur voorzien van een borstelafdichting.

Kies uw eigen RAL kleur voor uw pendel hordeur

Standaard zijn de pendel hordeuren in een vijftal profielkleuren te leveren. Optioneel kan Toppoint iedere gewenste RAL kleur leveren voor uw pendel hordeur. De Toppoint pendel hordeur is daarnaast standaard leverbaar als een enkele deur. Maar optioneel kan deze ook als dubbele deur uitgevoerd worden indien dit de voorkeur heeft.


Contactformulier

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.