Insectenwerende raamdecoratie

Houd vliegende insecten en pollen buiten de deur

Zodra het voorjaar start zet u natuurlijk graag de ramen en deuren open. Zo kunt u heerlijk genieten van de buitenlucht maar het liefst wel zonder dat er vervelende insecten of beestjes uw huis betreden. Met insectenwerende raamdecoratie kunt u zorgeloos genieten van de buitenlucht zonder dat u zich druk hoeft te maken over ongewenste insecten in uw woning.

Uniek horrengaas

Standaard worden al onze horren voorzien van glasvezelgaas met een kunststof ommanteling. Maar daarnaast kunt u ook kiezen voor andere soorten horrengaas zoals Transpatec® gaas; een horrengaas dat wereldwijd gepatenteerd is vanwege de unieke eigenschappen. Dit gaas is namelijk gemaakt uit een hightechvezel die zeer dun en nagenoeg onzichtbaar is. Dit gaas heeft ook een enorm hoge lucht doorstroom (tot wel 40% meer ventilatie dan standaard gaas). En verder is door de speciale weeftechniek het gaas scheurvast waardoor het langer meegaat dan standaard glasvezelgaas.

Maatwerk horren

Met de vele verschillende horren die we op maat voor u kunnen maken en kunnen voorzien van diverse soorten horrengaas, is er altijd een passende oplossing in insectenwering voor uw huis. Met de horren van Toppoint kunt u dus altijd 100% genieten van de buitenlucht terwijl uw woning van binnen wel insectenvrij blijft

Meer weten over insectenwering?

Onze insecten werende producten ziet u hieronder. En heeft u een specifieke vraag omtrent de keuze van de soorten gaas, frames, kleuren en transparantie/luchtdoorlatendheid of een offerte op maat? Dan kunt u altijd contact opnemen met de dichtstbijzijnde dealer.

Advies nodig? Maak een afspraak of ga langs bij uw Toppoint verkooppunt.

 

Insectenwerende raamdecoratie:

Horren

Hordeuren

Raamhorren