Insectenwerende raamdecoratie

Perfect passend maatwerk

 

Insectenwerende raamdecoratie:

Horren

Hordeuren

Raamhorren

 

Toppoint insectenwering : houd vliegende insecten en pollen buiten

Zodra het voorjaar start zet u natuurlijk graag de ramen en deuren open. Zo kunt u heerlijk genieten van de buitenlucht maar het liefst wel zonder dat er vervelende insecten of beestjes uw huis betreden. Met insectenwerende raamdecoratie van Toppoint kunt u zorgeloos genieten van de buitenlucht zonder dat u zich druk hoeft te maken over ongewenste insecten in uw woning.

Uniek horrengaas

Standaard worden al onze horren voorzien van glasvezelgaas met een kunststof ommanteling. Maar daarnaast kunt u ook kiezen voor andere soorten horrengaas zoals Transpatec® gaas; een horrengaas dat wereldwijd gepatenteerd is vanwege de unieke eigenschappen. Dit gaas is namelijk gemaakt uit een hightechvezel die zeer dun en nagenoeg onzichtbaar is. Dit gaas heeft ook een enorm hoge lucht doorstroom (tot wel 40% meer ventilatie dan standaard gaas). En verder is door de speciale weeftechniek het gaas scheurvast waardoor het langer meegaat dan standaard glasvezelgaas.

Kies altijd voor maatwerk horren

Met de vele verschillende horren die we op maat voor u kunnen maken en kunnen voorzien van diverse soorten horrengaas, is er altijd een passende oplossing in insectenwering voor uw huis. Met de horren van Toppoint kunt u dus altijd 100% genieten van de buitenlucht terwijl uw woning van binnen wel insectenvrij blijft.

Advies, meten en plaatsen door de vakman

Kom naar de Toppoint dealer voor gespecialiseerd advies over insectenwering. Het opmeten en plaatsen van horren kunnen onze woonspecialisten ook voor u uit handen nemen. Maak een afspraak met de Toppoint dealer voor advies, meten en plaatsen.

Goed advies nodig? Maak een afspraak of ga langs bij uw Toppoint verkooppunt.