Iso Plissé®

Uniek kleurenpallet

design tot in detail

Iso Plissé® gordijnen passen overal

Iso Plissé® gordijnen, overal te plaatsen & in elke gewenste stand te openen. Met unieke honingraatstructuur, geschikt voor vrijwel elk type raam. Iso Plissé® gordijnen zijn er in twee plooibreedtes, 25 en 32 mm. Iso Plissé® zijn ook bekend als Duette®Shades.
Lichtdoorlatende Iso Plissé® gordijnen: Privacy voor zowel overdag als ’s avonds. Afhankelijk van jouw stofkeuze komt het daglicht gedimd binnen.
Verduisterende Iso Plissé® gordijnen: De oplossing voor een goede nachtrust. Verduisterende Iso Plissé® gordijnen laten geen licht door.
Combinaties van lichtdoorlatend en verduisterend 1 één: Uniek en de mooiste oplossing. Combineer je verduisterende stof met een lichtdoorlatende stof in 1 systeem. Allebei de stoffen zijn helemaal naar boven of beneden te schuiven.

Snel je privacy en/of lichtinval geregeld

Of je nu overdag werkt of ‘s avonds televisie kijkt, storend daglicht op je scherm kan behoorlijk vervelend zijn. Nog erger zijn misschien de nieuwsgierige blikken van voorbijgangers die je liever buiten houdt. Stel je voor dat je de binnenvallende lichtinval perfect kunt filteren met Iso Plissé® gordijnen, zodat je kamer aangenaam verlicht blijft zonder dat het zonlicht irriteert. En dat alles terwijl je van je privacy geniet. Regel snel je privacy en lichtinval met Iso Plissé® gordijnen. Ga vandaag nog naar de dichtstbijzijnde dealer en ontdek hoe je je ruimte aangenaam kunt verlichten zonder irritatie van zonlicht en nieuwsgierige blikken.

Stijlvol en Praktisch

Iso Plissé® gordijnen combineren elegantie en functionaliteit in één. Ze zijn dankzij onze innovatieve technieken in de Iso Plissé®-modellen geschikt voor bijna elke raamsetting.

1) Boven naar beneden: De stof glijdt soepel van boven naar beneden.
2) Boven & beneden: Schuif de stof van zowel boven als naar beneden voor een uniek zwevend effect op ooghoogte, bijvoorbeeld.
3) Boven naar beneden met twee stofsoorten: Je kunt de stoffen afzonderlijk van boven naar beneden schuiven.
4) Beneden naar boven met twee stofsoorten: Je kunt de stoffen afzonderlijk van beneden naar boven schuiven.

Voor elke ruimte

Iso Plissé® gordijnen zijn de perfecte oplossing voor elke ruimte in je huis. Of je nu behoefte hebt aan privacy in je slaapkamer of badkamer, de lichtinval in je kantoor wilt regelen of de sfeer in je woonkamer wilt verbeteren, deze veelzijdige raamdecoratie kan aan je wensen voldoen.

De aantrekkelijke look van Iso Plissé® gordijnen past bij elk interieurontwerp. Of je nu een modern minimalistisch thema hebt of een meer traditioneel huisdecor, deze raamdecoratie past altijd bij stijl.

Een Iso Plissé® past altijd

Het kan een uitdaging zijn om decoraties voor unieke ramen te vinden. Toppoint biedt hierin uitkomst. Of jouw raam nu cirkelvormig is of een drie-, vijf- of zeshoekige vorm heeft, wij beschikken over de passende raamdecoratie. We kunnen zelfs ramen met uitzonderlijke vormen zoals trapeziums, slope, lichtkoepels, lichtstraten en serredaken voorzien van onze kwalitatieve raamdecoratie. Neem gerust contact op met uw Toppoint dealer voor meer informatie.

Soepele en makkelijke bediening

 

Maak het bedienen van jouw Iso Plissé® gordijnen eenvoudig met slechts één druk op de knop. Dit is mogelijk met elektrische bediening. Zelfs als er geen aansluitpunt beschikbaar is, is dat geen probleem. De Iso Plissé® gordijnen kunnen zowel met als zonder bedrading worden aangesloten. Bij Toppoint bieden we motoren van Brel en Somfy aan. Als je geïnteresseerd bent, kun je bijvoorbeeld kiezen voor een Brel motor.

Als je meerdere Iso Plissé® gordijnen hebt, kun je deze allemaal bedienen met één afstandsbediening, zowel gelijktijdig als afzonderlijk. Een afstandsbediening wordt altijd meegeleverd.

Wil je de Iso Plissé® gordijnen bedienen via een app? Dit is mogelijk met verschillende soorten Hubs. Voor het optimaal benutten van alle functionaliteiten raden we een Brel Home Hub aan. Als je nog geen HUB hebt, kun je de Brel HUB online bestellen via onze website. Klik hier om dat te doen.

Voor elk raam dezelfde Iso Plissé®

Perfect in combinatie met EasyClick®

Iso Plissé® en EasyClick® vormen de ideale combinatie voor stijlvolle en moeiteloos te installeren raamdecoratie. Speciaal ontworpen voor draai-kiep ramen, bieden ze een simpele manier om je interieur te verfraaien, zonder de noodzaak van boren of schroeven.

Met het unieke EasyClick® frame kun je kiezen voor een combinatie van verduisterende en niet-verduisterende stoffen, een 2-in-1 oplossing die aansluit op al je wensen. Kies voor het ultieme comfort EasyClick® in combinatie met verduisterende Iso Plissé® gordijnen.

Neem vandaag nog contact op met je dichtstbijzijnde dealer en ontdek Iso Plissé® en EasyClick®. De perfecte raamdecoratie voor jouw huis, zonder gedoe.

Maak makkelijk een keuze

Ervaar het gemak van het kiezen van de perfecte Iso Plissé® met onze extra grote stalen in het stalenboek bij jouw lokale Toppoint dealer. Stel je voor dat je door een collectie bladert vol levendige, textuurrijke stoffen, met meer dan 200 kleuren om uit te kiezen. Elk staal is zo ontworpen dat het je een realistisch beeld geeft van hoe de uiteindelijke stof eruit zal zien en aanvoelen. Met zoveel verschillende soorten en texturen in onze stoffen, vind je zeker iets dat past bij jouw smaak en interieur. In onze uitgebreide selectie vind je de perfecte balans tussen functionaliteit en stijl.

Bezoek jouw dichtstbijzijnde Toppoint dealer vandaag nog en ontdek hoe gemakkelijk het is om de ideale Iso Plissé® voor jouw huis te vinden. Maak van jouw huis een thuis met de perfecte raamdecoratie.

Iso Plissé® combineert prachtig

Jouw nieuwe raamdecoratie, altijd op maat gemaakt

 

Advies bij de woonspecialist