Iso Plissé® gordijnen

3

stappen

'Kies je stof en model, jouw Toppoint dealer doet de rest'

 

Iso Plissé® gordijnen, past overal

Iso Plissé® gordijnen, overal te plaatsen & in elke gewenste stand te openen. Met unieke honingraatstructuur, geschikt voor vrijwel elk type raam. Iso Plissé® gordijnen zijn er in twee plooibreedtes, 25 & 32 mm.
Lichtdoorlatende Iso Plissé® gordijnen: Privacy voor zowel overdag als ’s avonds. Afhankelijk van jouw stofkeuze komt het daglicht gedimd binnen.
Verduisterende Iso Plissé® gordijnen: De oplossing voor een goede nachtrust. Verduisterende Iso Plissé® gordijnen laten geen licht door.

Jouw Toppoint dealer adviseert je graag over de mogelijkheden.

 


 

 


 

Iso Plissé® gordijnen, verschillend te openen

Iso Plissé® gordijnen zijn elegant en ontzettend functioneel. Ze zijn namelijk geschikt voor vrijwel elke raamsituatie dankzij de technieken die we gebruiken bij onze Iso Plissé®-modellen.

1) Top-down: De stof schuift van bovenaf naar beneden
2) Top-down bottom-up: Zowel van boven- als van onderaf openschuiven en sluiten, voor zwevend effect op bijv. ooghoogte
3) Top-down met 2 soorten stof: De stoffen kunnen individueel van boven naar beneden geschoven worden
4) Bottom-up met 2 soorten stof: De stoffen kunnen individueel van onder naar boven geschoven worden

'Perfect tegen inkijk, op ooghoogte'

 

Het gemak van elektrische bediening

Bedien jouw Iso Plissé® gordijnen heel makkelijk met 1 druk op de knop. Dat kan met elektrische bediening. Geen aansluitpunt? Geen punt. De Iso Plissé® gordijnen kunnen zowel met als zonder bedrading aangesloten worden. Toppoint levert motoren van Brel en Somfy. Wil je dat ook? Kies dan bijvoorbeeld voor een Brel motor. Deze optie kan al vanaf € 125,-.

Heb je meerdere TIso Plissé® gordijnen? Ook deze kunt u met één afstandsbediening aansturen, zowel gelijktijdig als afzonderlijk. Een afstandsbediening wordt altijd meegeleverd.

Wil je jouw Iso Plissé® gordijnen via een app bedienen? Dit kan met vele soorten Hubs. Optimaal gebruik maken van alle functionaliteiten kan met een Brel Home Hub. Nog geen HUB? Je kunt jouw Brel HUB online bestellen. Dat kan hier.

Klantervaring

“Voor mijn hoge ramen adviseerde De Bossche Tapijtschuur in Den Bosch om Iso Plissé® gordijnen te combineren met gordijnen, prachtig resultaat en perfect voor mijn privacy”.

Mw. Reinaerts

 

Iso Plissé® en EasyClick, perfect bij draai-kiep ramen

Iso Plissé® gordijnen & EasyClick de ideale raamdecoratie, monteren zonder boren of schroeven. In het EasyClick frame kunt u ook kiezen voor een mooie combinatie van een verduisterende en niet-verduisterende stof, 2 in 1. De beste verduistering? Kies dan voor EasyClick met Iso Plissé® gordijnen, een raamproduct dat naadloos aansluit.

'Mooi bij draai-kiep ramen, zonder boren'

Voor elk raam dezelfde Iso Plissé® gordijnen

Iso Plissé® gordijnen zijn er in meer dan 150 stoffen

'Kies je stof en afwerking, jouw Toppoint dealer doet de rest'

2 lelie
11 kiezel
6 linnen
13 beton
7 jute
8 taupe
14 grijs
15 lei
12 zilver
wit3
wit6
zand1
zand6
zand8
bruin1
donkertaupe3
donkertaupe1

TruFit®, als EasyClick niet mogelijk is

EasyClick met Iso Plissé® is de mooiste oplossing voor draaikiepramen maar soms is het niet mogelijk om deze te plaatsen. Ook dan heeft Toppoint een oplossing voor jou, TruFit®. Bij dit systeem worden er zijprofielen op de ruit geplakt om vervolgens de 25 mm Iso Plissé® gordijnen hier tussen te plaatsen. De Toppoint dealer informeert je hier graag over.

Isolerend

De honingraatstructuur van Iso Plissé® gordijnen zorgt voor uitstekende isolerende werking. Deze kan resulteren in een energiebesparing tot wel 25%. Doordat binnenin deze gordijnen een stilstaande luchtlaag ontstaat, houdt het de warmte binnen of juist buiten de deur. Maak vrijblijvend een afspraak voor goed advies.

 

Combineer met gordijnen

Meerdere lagen raamdecoratie is een must. Gecombineerde raamdecoratie geeft jouw interieur extra luxe en een warmere uitstraling. Ook heeft het toepassen van meerdere lagen raamdecoratie voordelen. Combineert u bijvoorbeeld Iso Plissés® met (in-between) gordijnen dan kun je op elk gewenst moment de lichtinval en privacy naar wens regelen. Met een dubbele laag raamdecoratie creëer je ook een betere akoestiek en isolatie.

Goed advies? Kom langs bij één van onze dealers of maak direct een afspraak.

 

'Veel voordelen met 2 lagen raamdecoratie'

 

Toppoint is verkrijgbaar bij de betere woonwinkels

Er is altijd wel een woonwinkel bij u in de buurt. Bekijk onze verkooppunten of maak direct een afspraak bij jouw woonspecialist.

'Ook voor speciale ramen'

Iso Plissé® gordijnen combineren perfect met:

Gordijnen

In-betweens

Transparante gordijnen

 

Meer lezen? Lees onze blogs en laat u inspireren

Iso Plissé® gordijnen voor warmte-isolatie

Ronding in je raam? Kies voor Iso Plissé® gordijnen