Warmte isolerende raamdecoratie

Bij de meeste huizen kan tot wel 50% van de warmte via het raam verdwijnen. Maar de raamdecoratie van Toppoint kan dit helpen voorkomen en zo een bijdrage leveren aan uw wooncomfort én energierekening. Zo bestaan de Duette®Shades bijvoorbeeld uit honingraatjes die een isolerende laag vlak langs het raam vormen. Gordijnen staan ook bekend om hun isolerend vermogen, met deze raamdecoratie creëert u in de kille, koude maanden in huis al snel een behaaglijke ruimte.

Isoleren en warmte weren met raamdecoratie

Warmte verdwijnt echter niet alleen door uw ramen naar buiten, het komt ook via die ramen in de zomer naar binnen. Met de juiste raamdecoratie houdt u uw woning overdag echter prettig koel. Dit kan met de rol- en vouwgordijnen van Toppoint die ook als zonwering kunnen dienen en zo bijdragen aan de isolatie. Maar u kunt ook een Toppoint-dealer vragen om de gordijnen uit ons assortiment te laten voeren voor een optimaal isolerend en warmtewerend effect.

Combinaties in raamdecoratie

Combineert u de gekozen gordijnen met een ander raamdecoratieproduct, dan realiseert u de beste warmte-isolatie. Daarbij geeft het uw interieur ook nog een luxe en warme uitstraling en weet u zeker dat uw privacy zowel overdag als ’s avonds geborgd is.

Meer weten over isolerende raamdecoratie?

De warmte isolerende raamdecoratie ziet u hieronder. En heeft u een specifieke vraag omtrent de keuze van de stoffen, kleuren en transparantie en wat er mogelijk is? Dan kunt u altijd contact opnemen met de dichtstbijzijnde dealer.

Advies nodig? Maak een afspraak of ga langs bij uw Toppoint verkooppunt.

 

Warmte isolerende raamdecoratie:

Vouwgordijnen

Plisségordijnen

Duette®Shades

Gordijnen

Rolgordijnen

Versus gordijnen

Jaloezieën

Lamellen

Paneelgordijnen