Warmte isolerende raamdecoratie

Houd de warmte binnen

 

Warmte isolerende raamdecoratie:

Vouwgordijnen

Plisségordijnen

Duette®Shades

Jaloezieën

Lamellen

Rolgordijnen

Gordijnen

Paneelgordijnen

Versus® gordijnen

EasyClick

Energie besparen met raamdecoratie. Toppoint adviseert.

Bij de meeste huizen kan tot wel 50% van de warmte via het raam verdwijnen. Maar de raamdecoratie van Toppoint kan dit helpen voorkomen en zo een bijdrage leveren aan uw wooncomfort én energierekening. Zo bestaan de Toppoint Duette®Shades bijvoorbeeld uit honingraatjes die een isolerende laag vlak langs het raam vormen. Gordijnen staan ook bekend om hun isolerend vermogen, met deze raamdecoratie creëert u in de kille, koude maanden in huis al snel een behaaglijke ruimte.

Isoleren en warmte weren met raamdecoratie

Warmte verdwijnt echter niet alleen door uw ramen naar buiten, het komt ook via die ramen in de zomer naar binnen. Met de juiste raamdecoratie houdt u uw woning overdag echter prettig koel. Dit kan met de rol- en vouwgordijnen van Toppoint die ook als zonwering kunnen dienen en zo bijdragen aan de isolatie. Maar u kunt ook een Toppoint-dealer vragen om de gordijnen uit ons assortiment te laten voeren voor een optimaal isolerend en warmtewerend effect.

Optimale isolatie met 2 lagen raamdecoratie

Combineert u de gekozen gordijnen met een ander raamdecoratieproduct, dan realiseert u de beste warmte-isolatie. Daarbij geeft het uw interieur ook nog een luxe en warme uitstraling en weet u zeker dat uw privacy zowel overdag als ’s avonds geborgd is.

Advies, meten en plaatsen door de vakman

Kom naar de Toppoint dealer voor gespecialiseerd advies over de mogelijkheden op het gebied van isoleren met raamdecoratie. Het opmeten en plaatsen van raamdecoratie kunnen onze woonspecialisten ook voor u uit handen nemen. Maak een afspraak met de Toppoint dealer voor advies, meten en plaatsen.

Goed advies nodig? Maak een afspraak of ga langs bij uw Toppoint verkooppunt.