Contact


Actie Duette en Plissé, ook met EasyClick

Nu in juni bij de Toppoint specialist: 15% korting op de mooiste Duette® en Plissé, ook in combinatie met ons EasyClick systeem.  

3 soorten in transparantie
Duettes en plissé gordijnen zijn er in 3 soorten transparantie. Zo kies je voor transparante stoffen voor meer sfeer en minder directe inkijk in je huis. De semi-transparante stoffen zijn blikdicht. Die term zegt het eigenlijk al, perfect tegen ongewenste blikken en met een keus uit meer 150 kleuren is er altijd wel een mooie combinatie te maken die perfect bij jouw interieur past! Wil je het echt donker hebben, bijvoorbeeld in de slaapkamer, kies dan voor een verduisterende variant.

Top-down bottom-up, precies waar jij wilt
Zowel Duette®Shades als plissé kunnen geleverd worden met het top-down bottom-up systeem. Dit betekent dat je de raamdecoratie precies daar kunt hangen waar jij het wilt. Zowel de bovenkant als de onderkant kunnen omhoog en naar beneden geschoven worden, dus ook precies op ooghoogte tegen ongewenste inkijk!

Zonder boren of schroeven plaatsen? Dat kan ook
Draai- kiepramen? Dan kan het vinden van de perfecte zonwering lastig zijn. Kies dan voor Duette® of plissé met EasyClick.Het lichtgewicht frame, met daarin bijv. Duette®, wordt eenvoudig door middel van magneet- of klikband op het kozijn geplaatst. En wil je de ramen schoonmaken? Dan haal je EasyClick heel gemakkelijk los en daarna met dezelfde handeling weer terug. 

Maak een afspraak voor een advies op maat

Via onderstaand formulier maakt u heel makkelijk een afspraak bij uw lokale vakman. Zij staan voor u klaar en geven u advies voor het beste eindresultaat.Contactformulier
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.